Bæredygtighed

Gitte Femerling, Foto Storylab 

Nyeste indhold:

      

Mest læste:

Krav > ressourcer = stress

Symptomer på stress er individuelle, men der er alligevel særlige tegn og adfærdsændringer, du skal være opmærksom på – hos dig selv og hos andre. Vi har nemlig et ansvar for at hjælpe hinanden med at opdage i tide, når kravene ikke står mål med ressourcerne.

Er du stresset? Så er det ekstra vigtigt at prioritere din nattesøvn

Har du også prøvet at skære ned på din søvn for at kunne nå alt det, du skulle? Eller omvendt, at være mindre effektiv på jobbet på grund af dårlig søvn? Få de bedste tips til at prioritere en god nattesøvn.

Fremhævet:

Livet som iværksætter: International firstmover i gummistøvler

Som iværksætter byder hver uge på nye og uforudsete opgaver. Mød Karin Beukel, som bruger sin erfaring fra universitetsverdenen til at reducere madspild og sult i verden.

Podcasts:

Sporskifte: “Lige indtil chefen prikkede mig på skulderen...”

Da Hanne Blume læste jura, var det for at arbejde inden for konkurrenceret. Og hun var også på rette vej, indtil en chef mere end antydede, at hendes kompetencer ville komme bedre i spil i en helt anden stilling. Hør mere om at skifte karriereretning og hvordan du selv kan finde ud af, hvad du er god til.

Peter Borup Sørensen: ”Jeg er gået ned i løn, men op i glæde"

Da Peter Borup Sørensen som 59-årig besluttede sig for at sige op som sundhedschef, handlede det om, at han ikke kunne mærke, at han gjorde en forskel for borgerne. Hør overvejelserne bag hans karriereskifte og om at prioritere balance imellem dét, du investerer i dit arbejde, og dét, du får ud af det.

 

 

 

knap - Bliv medlem

 

 

 

 

Online kursus i mindfulness

På dette kursus får du en kort introduktion til begrebet mindfulness, og du vil efter kurset være klædt på til selv at kunne give dig i kast med at implementere det i din hverdag.

Online kursus i bæredygtighed

På dette kursus får du indblik i, hvad den bæredygtige omstilling går ud på og hvordan du kan arbejde med bæredygtighed som en del af dit nuværende eller næste job.

Gå til forsiden af Akademikerliv