Medlemsfordele

Det er vores fornemmeste opgave at hjælpe dig stærkt videre. Udover økonomisk tryghed får du karrieresparring i arbejdslivets overgange og adgang til et stort udvalg af events, workshops, e-learning og kurser. 

Du får en af landets billigste a-kasser for akademikere

Som medlem hos os får du den mest fordelagtige pris, nemlig kun 484 kr. per måned (2024). Kontingentet betales kvartalsvis. Og så er vi gratis for studerende under 30 år. Se hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser

Du har et økonomisk sikkerhedsnet

I tilfælde af, at du bliver ledig, har du et økonomisk sikkerhedsnet, der kan sikre dig en fast indkomst i op til to år. Med lønsikring kan du forsikre dig yderligere – helt op til 40.000 kr. om måneden oven i dine dagpenge. Læs mere om lønsikring.

Du kommer hurtigere i job med et medlemskab hos os

Vi er specialister i at få ledige akademikere i arbejde. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden for 3 måneder. På vores platform JobMatch kan du blive matchet med ledige stillinger og virksomheder direkte i indbakken – baseret på både dit CV og dine bløde kompetencer.

Vi har et tæt samarbejde med mange virksomheder, som i stedet for at slå jobannoncer op kontakter vores rekrutteringskonsulenter for at finde deres næste medarbejder. Som ledigt medlem hos os har du altså mulighed for at komme foran i jobsøgningskøen og blive matchet med din kommende arbejdsplads. 

Du kan få personlig karriererådgivning

Du kan booke en af vores karrierådgivere til en personlig samtale. Det kan fx være til feedback på CV eller ansøgning eller inspiration til nye veje i arbejdslivet. Pointen er, at samtalen tager udgangspunkt i din situation og dine behov.

Er du ledig, så book en samtale via Mit AKA. Er du i job, gå til forsiden af Mit AKA og send os en besked.

Gå på opdagelse i alt det, du som medlem har gratis adgang til

Som medlem i Akademikernes A-kasse har du adgang til en lang række online kurser, workshops og events, samt tilbud til dig, der overvejer livet som iværksætter eller selvstændig. Under medlemstilbud finder du blandt andet online kurser i Photoshop, Excel, præsentationsteknik og mødeledelse.

En del af kurserne har workshops tilknyttet, hvor du har mulighed for at øve det, du har lært i online kurserne og få feedback fra andre i samme situation.

Vi afholder jævntligt events, hvor du som medlem kan møde erhvervslivet, få inspiration til at tage det næste skridt og se nye muligheder i dit arbejdsliv.

Inspiration og værktøjer til dig, der er jobsøgende

I vores jobsøgningsunivers kan du få input til, hvordan du opbygger dit CV og din ansøgning, hvordan du kan strukturere din jobsøgning og hvad der er vigtigt at huske, når du skal til jobsamtale.

 

Du kan blive en del af vores startup-miljø

I Akademikernes A-kasse oplever vi en stigende iværksætterinteresse blandt vores medlemmer, og derfor har vi udviklet tilbud, der hjælper dig, hvad enten du vil være freelancer/konsulent, eller hvis du har et fysisk eller digitalt produkt, du skal have ud over rampen.

Igennem vores iværksættertilbud har vores medlemmer fået hjælp til at skabe over 1.300 virksomheder, hvilket gør det til et af de største iværksætterprogrammer i Danmark. Læs mere om Akademikernes A-kasses Startup.