Meld dig ind og vind

Vi ved godt, at du er mere interesseret i en fed musikoplevelse end i en a-kasse.

Meld dig ind som gratis studiemedlem inden 15. maj og deltag i konkurrencen om 2 stk. Northside VIP partoutbilletter til en værdi af 5.133,- kr.

Northside konkurrence

Derfor skal du blive gratis studiemedlem hos Akademikernes A-kasse

Som studerende har du rigtigt mange ting i hovedet. Og en a-kasse som regel ikke er en af dem. Derfor har vi gjort det let og hurtigt for dig at melde dig ind. Og det bliver du glad for i længden. Det er bl.a. os, der sikre dig økonomisk (udbetaler dagpenge), hvis du skulle stå uden job, når du er færdiguddannet. 

 

Her er 5 gode grunde:

  1. Få taget et professionelt foto til cv'et. Vi stiller en fotograf til rådighed, så du kan få et professionelt billede til dit cv eller til LinkedIn. Læs mere.
      
  2. Gå ikke glip af 13.000 kr. Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, har du mulighed for at få dagpenge fra dag ét. Det er 13.000 kroner eller mere, som du går glip af, hvis du melder dig ind senere.

  3. Få kurser og workshops under din studietid Deltag i vores kurser om studie- og karriererelevante emner – fx i eksamensteknik, præsentationsteknik og kompetenceprofilering. Derudover kan du udvide dine kompetencer i Office-pakken via vores online kurser. Se alle tilbud.

  4. Bliv matchet med relevante studiejob Vi har kontakt til rigtig mange virksomheder i erhvervslivet. Det kan du få glæde af, da vi ofte matcher vores medlemmer med studiejob. Nogle af de job finder du kun hos os. Gå til jobportalen og find dit næste studiejob.

  5. Billigste a-kasse for færdiguddannede akademikere Når du er færdiguddannet og skal betale kontingent, er vi den billigste a-kasse for akademikere. Se sammenligning med andre a-kasser.

Ja tak, jeg vil gerne meldes ind som gratis studiemedlem

Konkurrencebetingelser

Vi trækker lod blandt nye studiemedlemmer, der har meldt sig ind mellem d. 26. april og 15. maj. Det er gratis at melde sig ind, ligesom medlemskabet og alle de tilbud vi har til vores studiemedlemmer er gratis. Lodtrækningen finder sted d. 17. maj og vinderen får direkte besked.

Præmierne har en værdi af 5.133,- kr. og kan ikke byttes til kontanter. De oplysninger du giver, indhentes og videregives kun i det omfang det har betydning for dit medlemskab i Akademikernes A-kasse samt til lodtrækning og henvendelse i forbindelse med udlevering af præmie. Hvis vi ikke kan få kontakt med vinderen inden d. 17. maj 2017, bliver vinderloddet lagt tilbage i puljen, og en ny vinder bliver trukket efter samme princip (tilfældighedsprincippet).