Startup Basics

Startup Basics er for dig, der overvejer om iværksætteri og et liv som selvstændig er den rigtige vej for dig, og har brug for hjælp til forretningsudvikling på din virksomheds tidlige stadie.

Online kurser

Vi har udviklet 3 online kurser, som har til formål at klæde dig på til at kunne udvikle, validere og præsentere/sælge din forretningsidé.

  • Online kursus 1: Udvikling af forretningsidé
  • Online kursus 2: Validering af forretningsidé
  • Online kursus 3: Salgindsatsen

Kurserne består af en blanding af video, eksempler, opgaver og materiale, du kan downloade og bruge i arbejdet med din forretningsidé og opstart af virksomhed.

Alle 3 kurser kan du tilgå under Online kurser.

Workshop

Når du har gennemgået de 3 online kurser og opgaverne, kan du tilmelde dig en fysisk workshop. På workshoppen har du mulighed for at stille spørgsmål til kurserne og gennemgå øvelser fra kurserne i praksis. Du møder også andre startuppere og kan få sparring på din forretningsidé. 

Workshoppen kan du finde under Workshops.

Regler om egen virksomhed som ledig

Vi har samlet det vigtigste, du skal vide om opstart af virksomhed og dagpenge, i et online kursus. Hvis du har optjent dagpenge har du nemlig mulighed for at drive selvstændig virksomhed i 30 uger, samtidig med du får supplerende dagpenge. Gå til online kurser (for medlemmer). Kurset hedder Regler om opstart af virksomhed.

Læs mere om selvstændig virksomhed og dagpenge.

Ikke medlem endnu?

Få økonomisk tryghed, karrieresparring i arbejdslivets overgange og adgang til et stort udvalg af events, workshops og kurser.