Event: Uddannet humanist? Lær at sætte dine kompetencer ind i en moderne erhvervskontekst

Hvad er det egentlig for nogle kompetencer, du har, når du er uddannet i et af de humanistiske fag?

Det kan være svært at sætte ord på, men der er hjælp at hente i dette event, der stiller skarpt på at sætte ord på den humanistiske faglighed og sætte den i spil i erhvervslivet.

Julie Fogh Krogh
 • Julie Fogh Krogh
 • Julie er eventets arrangør. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til event@aka.dk.

Sted:

Online Online Online

Dato:
18. apr. 2024, 15.00 - 16.45
 • Som humanist bliver du måske ofte spurgt, ’Hvad kan du egentlig bruge din uddannelse til?’ Måske svarer du, ’Noget med viden om kultur og samfund’. Og selvom svaret kan virke lidt ukonkret, så er det kompetencer, som er i høj kurs på det moderne arbejdsmarked. Kom og hør hvorfor på dette event og styrk din bevidsthed om egen faglighed og forretningsforståelse. 
  
  Din oplægsholder er Sarah Sejer Carlsen, som er uddannet i antropologi og Afrikastudier, og som siden endt uddannelse har arbejdet i krydsfeltet mellem brugerresearch og digital produktudvikling. På baggrund af sine erfaringer (både gode og dårlige) har Sarah har gjort det til sin mission at styrke humanisters position på arbejdsmarkedet gennem foredrag til virksomheder og uddannelsesinstitutioner om humanioras værdi for erhvervslivet. Hendes hovedargument er, at den humanistiske kernefaglighed, som bygger på dybdegående forståelse for mennesker og verden omkring os, kan hjælpe virksomheder med at levere langsigtede og værdiskabende løsninger. 
  
  Kom med til dette webinar hvis du gerne vil: 
  
  -	Sætte ord på egen faglighed
  -	Udvide din forståelse for, hvordan humanistiske kompetencer kan oversættes til en erhvervskontekst 
  -	Have styrket din forretningsforståelse gennem indblik i, hvordan moderne virksomheder er opbygget 
  -	Inddrage dine egne unikke talenter, interesser og vidensområder i din jobsøgning 
  -	Have adgang til en litteraturliste om arbejdsliv, kompetenceafklaring, personlig udvikling og humanister i erhvervslivet 
  
  Er du ikke medlem af Akademikernes A-kasse, kan du tilmelde dig via dette link: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/43475E457542405E477440