Om Akademikerliv

Akademikerliv er mediet, der klæder dig på til fremtidens arbejdsliv.

Med ekspertviden og stærke personlige fortællinger vil vi inspirere dig og vække din nysgerrighed med indhold til alle, som interesserer sig for udvikling og strømninger inden for arbejdsliv.

Vi har især fokus på, hvad der venter os fremadrettet, og vi giver dig konkrete værktøjer og guides. Du finder stof til eftertanke, hvad enten du endnu ikke har haft dit første job, står i starten af eller midt i karrieren og overvejer, hvilken retning du vil gå i, eller gør dig tanker om at forlade arbejdsmarkedet.

Vi favner bredt inden for stofområdet arbejdsliv, men lægger særligt vægt på at kaste lys over fremtidens arbejdsliv og udfolde emner, der hører inden for områderne iværksætteri, bæredygtighed, (selv)udvikling og tech. Fire emner, som allerede nu vægter højt i danskernes arbejdsliv, men som i den grad også vil påvirke vores arbejdsliv fremadrettet.

Vores mål er at inspirere, skabe refleksion og ruste brugerne af Akademikerliv til at træffe beslutninger, der resulterer i et meningsfuldt arbejdsliv for den enkelte.

Du er meget velkommen til at kontakte redaktionen, hvis du har forslag til historier, forbedringer eller andre input, som vi kan bruge til at gøre Akademikerliv endnu mere relevant for dig. Kontakt redaktør Louise Graa Christensen, lgc@aka.dk

Akademikerliv udgives af Akademikernes A-kasse. Læs mere om Akademikernes A-kasse her.