A-kassen for skibsinspektører under Søfartsstyrelsen

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Foreningen af Skibsinspektører under Søfartsstyrelsen. Vores stærke fællesskab går langt tilbage og vi har et indgående kendskab til din specifikke faglighed og dit arbejdsmarked.

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Foreningen af Skibsinspektører under Søfartsstyrelsen står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig og en sparringspartner i overgangene i dit studieliv og arbejdsliv.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialteam med særligt kendskab til fagområdet for Skibsinspektører under Søfartsstyrelsen. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist det der vedvører din situation, med din uddannelse og dine kompetencer. 

Medlemstilbud

Vi udvikler medlemstilbud og rådgivning, så du er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange af os kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort. Vi forstår, at vi skal være der i de nøglesituationer, hvor du har brug for rådgivning og sparring, der er tilpasset til dine behov.

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden events, kurser og værktøjer målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, få inspiration til hvordan du finder balance i dit studieliv eller bedst sælger netop dine kompetencer. Se liste over studiekurser her og se events til studerende her.

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis for studerende under 30 år - i op til 5 år
  • den billigste a-kasse, når du er færdiguddannet
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer

 

Og så får du adgang til sparring, inspiration og digitale værktøjer, så du kan komme stærkt videre i de overgange, du møder i dit studie- og arbejdsliv.