Ansatte tandlægers a-kasse

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Ansatte Tandlægers Organisation. Vores stærke fællesskab går mange år tilbage og gør at vi har et indgående kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Som medlem af både Akademikernes A-kasse og Ansatte Tandlægers Organisation står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Vi er dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig og en sparringspartner i overgangene i dit studieliv og arbejdsliv.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til tandlægers fagområder. Det gælder uanset, om du som tandlæge arbejder i det offentlige eller det private. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcis de ting, som er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Medlemstilbud

Vi udvikler medlemstilbud og rådgivning, så du er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange af os kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort. Vi forstår, at vi skal være der i de nøglesituationer, hvor du har brug for rådgivning og sparring, der er tilpasset til dine behov.

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden events, kurser og værktøjer målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, få inspiration til hvordan du finder balance i dit studieliv eller bedst sælger netop dine kompetencer. Se liste over studiekurser her og se events til studerende her.

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis for studerende under 30 år - i op til 5 år
  • den billigste a-kasse, når du er færdiguddannet
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer

 

Og så får du adgang til sparring, inspiration og digitale værktøjer, så du kan komme stærkt videre i de overgange, du møder i dit studie- og arbejdsliv.