A-kassen for Djøf'ere

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Djøf. Vi har derfor et indgående kendskab til din faglighed, dit arbejdsmarked og de udfordringer, du kan støde på i forbindelse med jobsøgning.

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Djøf står du stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig og en sparringspartner i overgangene i dit studieliv og arbejdsliv.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til Djøfs – og netop dit specifikke – arbejdsmarked. De står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for dig i din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Det gælder både inden for de juridiske, økonomiske og merkantile områder men også inden for alle de mange andre fagligheder, som hører under Djøf-familien.

Medlemstilbud

Vi udvikler medlemstilbud og rådgivning, så du er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange af os kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort. Vi forstår, at vi skal være der i de nøglesituationer, hvor du har brug for rådgivning og sparring, der er tilpasset til dine behov.

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden events, kurser og værktøjer målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, få inspiration til hvordan du finder balance i dit studieliv eller bedst sælger netop dine kompetencer. Se liste over studiekurser her og se events til studerende her.

Politisk samarbejde med Djøf

Sammen med Djøf vil vi gerne bruge vores viden til at præge den politiske dagsorden, synliggøre djøf’ere og andre akademikeres vilkår og værdi for samfundet. Og vi er derfor aktive i den offentlige debat – med fx indlæg og analyser.

Læs blandt andet her vores analyse – udført i samarbejde med Djøf – af gevinsten ved at hyre den første akademiker i en virksomhed.

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis for studerende under 30 år - i op til 5 år
  • den billigste a-kasse, når du er færdiguddannet
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer

 

Og så får du adgang til sparring, inspiration og digitale værktøjer, så du kan komme stærkt videre i de overgange, du møder i dit studie- og arbejdsliv.