Lægernes a-kasse

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Lægeforeningen. Vi har en lang historie sammen, et stærkt fællesskab og et indgående kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Billede af læge med gravid dame

 

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Lægeforeningen står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig og en sparringspartner i overgangene i dit studieliv og arbejdsliv.

Eksperter i din faglighed

Blandt dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til lægers fagområder. Vores konsulenter kender din uddannelse og dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for din situation. 

Medlemstilbud

Vi udvikler medlemstilbud og rådgivning, så du er rustet til fremtidens arbejdsmarked, hvor mange af os kommer til at skifte job meget oftere, end man tidligere har gjort. Vi forstår, at vi skal være der i de nøglesituationer, hvor du har brug for rådgivning og sparring, der er tilpasset til dine behov.

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden events, kurser og værktøjer målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, få inspiration til hvordan du finder balance i dit studieliv eller bedst sælger netop dine kompetencer. Se liste over studiekurser her og se events til studerende her.

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis for studerende under 30 år - i op til 5 år
  • den billigste a-kasse, når du er færdiguddannet
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer

 

Og så får du adgang til sparring, inspiration og digitale værktøjer, så du kan komme stærkt videre i de overgange, du møder i dit studie- og arbejdsliv.