A-kassen for Pharmadanmark

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Pharmadanmark. Vi har et langt samarbejde bag os, et stærkt fællesskab og et indgående kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Pharmadanmark står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et oplagt supplement til Pharmadanmarks tilbud. Vi tager os af dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning og jobsøgningsstrategier, og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger, samt giver dig input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til Pharmadanmarks fagområder. Det gælder uanset, om du er under uddannelse eller uddannet apoteker, om du indenfor lægemiddel- og medicoområdet arbejder offentligt, kommunalt, privat, og om du forsker eller er selvstændig. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om de ting, som er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.