A-kassen for maskinmestre

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Maskinmestrenes Forening. Vi har en lang historie sammen, et stærkt fællesskab samt et indgående kendskab til lige præcis din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Maskinmestrenes Forening står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv. Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Maskinmestrenes Forenings tilbud. Vi hjælper dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning, hjælper med at lægge strategier for din søgning og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til maskinmestres fagområder. Det gælder uanset, om du er projektleder, teknisk chef, salgsingeniør, miljø- og kvalitetschef, driftsleder eller energirådgiver. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked , og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for dig i din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.