HOD's a-kasse

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Hovedorganisationen af Officerer i Danmark. Vi har derfor et stort kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Som medlem af Akademikernes A-kasse og HOD står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv. Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til HODs tilbud. Vi hjælper dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning og hjælper dig med at lægge strategier for din søgning.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Vores dygtige konsulenter har et specialistteam med særligt kendskab til HODs fagområder. Det gælder uanset, om du er major i Den Kongelige Livgarde, kommandør i Marinestaben, oberst i Flyverstaben eller noget helt fjerde. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist det, som er relevant for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer. 

En af de billigste a-kasser for dig

Er du kadet? Så meld dig ind hos os minimum ét år før du afslutter din uddannelse - så går du ikke glip af dagpenge, hvis du skulle stå uden job, efter du har afsluttet din uddannelse. 

Er du officer, er vi en af de billigste a-kasser for dig og fortsat den a-kasse, der kender din faglighed bedst.

Se hvor meget du sparer i forhold til andre a-kasser

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • en af de billigste a-kasser for kadetter og officerer
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 

Og så får du adgang til sparring, inspiration og digitale værktøjer, så du kan komme stærkt videre i de overgange, du møder i dit studie- og arbejdsliv.

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.