A-kassen for Musikskoleansatte

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Dansk Musikpædagogisk Forening. Vi har en lang historie sammen, et stærkt fællesskab og dermed et indgående kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Som medlem af Akademikernes A-kasse og Dansk Musikpædagogisk Forening står du derfor meget stærkt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Dansk Musikpædagogisk Forenings tilbud. Vi hjælper dig gennem din ledighed, rådgiver dig om jobsøgning samt jobsøgningsstrategier og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger og giver input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover udbetaler vi naturligvis dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagten på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til psykologers fagområder. Det gælder uanset, om du er under uddannelse eller nyuddannet, musikunderviser eller har egen musikervirksomhed. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om alt, hvad der er relevant for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.