Kiropraktorenes a-kasse

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Dansk Kiropraktor Forening. Vi har en lang historie sammen, et stærkt fællesskab og dermed et indgående kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

Du står derfor stærkest muligt, som medlem af både Akademikernes A-kasse og Dansk Kiropraktor Forening, når det gælder din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Dansk Kiropraktor Forenings tilbud. Vi hjælper dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning og jobsøgningsstrategier, giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi selvfølgelig for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til kiropraktorers fagområder. Det gælder uanset, om du er under uddannelser, arbejder i en privat klinik, på hospitaler og om du forsker eller underviser. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for din situation med den uddannelse og de kompetencer, du har.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.