A-kassen for jordbrugsakademikere

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med JA. Vi har en lang historie sammen, et stærkt fællesskab og et indgående kendskab til din faglighed og dit arbejdsmarked. 

En kombination af medlemskab hos Akademikernes A-kasse og JA giver dig derfor det stærkest mulige udgangspunkt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til JAs tilbud. Vi hjælper dig gennem din ledighed, rådgiver dig om jobsøgning, hjælper med at lægge strategier for din søgning og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger, samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover kan du naturligvis regne med at vi udbetaler dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til JAs fagområder. Det gælder uanset, om du er under uddannelse eller arbejder som agronom, forstkandidat, hortonom, landskabsarkitekt, jordbrugsøkonom, landskabsforvalter eller en af de mange andre beskæftigelser, som hører under JA. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.