CV

Opbyg dit CV og ansøgning

Med dette værktøj kan du selv sammensætte dit CV og din ansøgning, så det passer til din branche og til det udtryk, du gerne vil have. Det er nemt og intuitivt at bruge – med moduler, du kan udskifte, så indholdet er målrettet den stilling, du søger.

Det er dit personlige CV- og ansøgningsværktøj. Du bestemmer selv, om du vil bruge det, og alt indholdet er 100 procent dit. Vi kigger kun på dine CV’er og ansøgninger, hvis du beder os om det. God fornøjelse.

Design dit personlige CV og ansøgning

Online kurser og workshop

I online kurset CV og ansøgning kan du lære om de vigtigste områder, du skal have styr på, når du opbygger dit CV og din ansøgning.

Når du har gennemført online kurset, har du mulighed for at deltage i workshoppen CV og ansøgning, hvor du kan træne det, du har lært på kurset og få feedback på dit CV og din ansøgning. Find workshoppen tættest på dig under workshops.

Har du brug for at skrive et CV og en ansøgning på engelsk, kan du finde inspiration i online kurset CV and Application.

Det interessante CV

CV'et er det vigtigste dokument i din jobsøgning, da det ofte bliver læst først. Du har 30-40 sek. til at skabe det rette førstehåndsindtryk, da det i gennemsnit er den tid, modtageren bruger på at læse CV'et.

I artiklen og tilhørende video kan du få tips til, hvordan du opbygger dit CV, så det fanger og fastholder modtagerens interesse. 

Events

Vi afholder jævntligt events, hvor du som medlem kan møde erhvervslivet, få inspiration til at tage det næste skridt og se nye muligheder i dit arbejdsliv.

Gå til events