9. nov. 2020

Chat med din a-kasse

Du kan nu live chatte med os, og svarene bliver automatisk gemt i din indbakke.

Vi har åbnet en chatkanal her på aka.dk. Det er en live chat, hvor nogle af vores forsikringskonsulenter sidder klar til at svare på dine spørgsmål. Chatten har åbent i samme tidsrum som vores telefoner, dvs. mandag til fredag kl. 10-14.

Logger du på Mit AKA og chatter med os derfra, vil chatsamtalen blive gemt i din indbakke, og du har mulighed for at stille spørgsmål til din konkrete sag.

Bedre service og tilgængelighed

Vi er meget bevidste om, at vores service mht. åbningstider på telefonerne og svartider på beskeder i lang tid ikke har været på det forventede niveau – og vi er desværre ikke i mål endnu. Vi åbner nu for chatten for at kunne forbedre vores service og gøre os mere tilgængelige. Vores medarbejdere i Forsikringsafdelingen vil dog fortsat bruge størstedelen af deres tid på at behandle sager, da det er nødvendigt for at kunne udbetale dagpenge til vores ledige medlemmer.

Næste skridt er en chatbot

Chatten er første skridt i at øge mulighederne for at få fat på os. I første kvartal af 2021 lancerer vi en chatbot, som døgnet rundt vil kunne hjælpe dig, når du har generelle spørgsmål.