Ansøgning

Opbyg dit CV og ansøgning

Med dette værktøj kan du selv sammensætte dit CV og din ansøgning, så det passer til din branche og til det udtryk, du gerne vil have. Det er nemt og intuitivt at bruge – med moduler, du kan udskifte, så indholdet er målrettet den stilling, du søger.

 

Det er dit personlige CV- og ansøgningsværktøj. Du bestemmer selv, om du vil bruge det, og alt indholdet er 100 procent dit. Vi kigger kun på dine CV’er og ansøgninger, hvis du beder os om det. God fornøjelse.

 

Design dit personlige CV og ansøgning

Ansøgningsassistent

Ansøgningsassistenten er et værktøj, som ved hjælp af kunstig intelligens - også kaldet AI - kan udforme første udkast til din ansøgning.

Det eneste, du skal gøre, er at indsætte et stillingsopslag, vælge hvilken tone, ansøgningen skal være i, samt hvilke af dine faglige og personlige kompetencer, ansøgningen skal indeholde

Brug AI-værktøjet Ansøgningsassistent her

Online kurser og workshop

I online kurset CV og ansøgning kan du lære om de vigtigste områder, du skal have styr på, når du opbygger dit CV og din ansøgning.

Når du har gennemført online kurset, har du mulighed for at deltage i workshoppen CV og ansøgning, hvor du kan træne det, du har lært på kurset og få feedback på dit CV og ansøgning. Find workshoppen tættest på dig under workshops.

Har du brug for at skrive et CV og en ansøgning på engelsk, kan du finde inspiration i online kurset CV and Application.

Guides

Sådan opbygger du din ansøgning

Ansøgningsguide

Application Guide

 

Den gode ansøgning

Modsat CV'et er ansøgningen din mulighed for at give liv til din historie. Din ansøgning skal supplere dit CV og dermed give andre informationer, hvor du fortæller historier og beskriver dit bidrag i fremtidsform.

I artiklen og tilhørende video kan du få tips til, hvordan du gør din ansøgning levende, så du optimerer muligheden for at komme til samtale.

Virksomhedsdatabasen

Som medlem har du adgang til en virksomhedsdatabase, hvor du kan søge specifikke informationer på samtlige registrerede virksomheder i Danmark.

Det giver dig mulighed for bedre at målrette din ansøgning til den specifikke virksomhed.

 

Events

Vi afholder jævntligt events, hvor du som medlem kan møde erhvervslivet, få inspiration til at tage det næste skridt og se nye muligheder i dit arbejdsliv.