1. feb. 2024

Nu kommer sæson 2 af den populære podcast "Succesfuld?"

Du kan nu gå ombord i anden sæson af podcasten Succesfuld?, der dykker ned i forskellige kendte og ukendte danskeres tilgang til succes i arbejdslivet.  

Tidligere skatteminister Karsten Lauritzen lader sig ikke stoppe af sin ordblindhed, Brian Lykke tog springet fra akademiker til komiker, og naturhistorisk konservator, Abdi Hedayat, har gjort sin barndoms store for interesse til sin levevej.

Anja C. forsker i stjernestøv og drømte om en nobelpris, men definerer i dag succes ud fra helt andre kriterier, mens Bente Klarlund insisterer på at favne det hele og ikke adskille arbejde fra livet.

Ekspert i følelsesmæssig intelligens, Mikkel Severin, maner til ro overfor kunstig intelligens, og giver gode råd til hvordan du kan bruge din emotionelle intelligens til at opnå følelsen af succes.

For Ida Ebbengaard, tidligere vært på blandt andet Deadline, er det ikke prestige, der giver lykken i arbejdslivet – tværtimod, og også for Michael Nellemann, der forlod jobbet som hofchef for at blive boghandler, ligger arbejdsglæden og følelsen af at være succesfuld et andet sted.    

Podcasten består af otte afsnit, der er produceret i samarbejde med Storyhouse Egmont/Story Lab.

Hele anden sæson er nu tilgængelig, og du kan også finde første sæson, som blandt andet har interviews med gæster som stifter af Roccamore, Frederikke Antonie Schmidt og direktør for Nationalmuseet, Rane Willerslev.  

Lyt til podcasten Succesfuld?