Tillykke med optagelsen på Startup Growth

Her finder du information om programmet.

Startup Growth er et 3-måneders iværksætterprogram, der klæder dig på til at accelerere din idé til en forretning, også selvom du ikke har erfaring med at lave forretning.

Vi tilbyder et kompakt forløb, der inkluderer hands-on rådgivning og praktiske indspark.

Programelementer

Startup-programmet indeholder personlig sparring, skræddersyede Startup Workshops, ekspertrådgivning, kontorplads kombineret med et tværfagligt community bestående af andre passionerede startups på det tidlige stadie.

Programmet er faciliteret af erfarne mentorer, der har erfaring med at starte egen virksomhed.

Læring - iværksætteri er for alle

Iværksætteri er noget alle kan lære gennem viden og andres erfaringer. Derfor afholder vi et fagligt oplæg og et værksted hver uge.

Undervisning har en varighed på 2-3 timer. Her lærer du de basale færdigheder, som du skal bruge om et givent emne. Oplæggene bliver faciliteret af interne mentorer og eksterne eksperter.

Et eksempel på program fra tidligere:

 • Programmet, Mød din mentor og alt det med småt!
 • Mød din netværksgruppe
 • Kend din kunde, byg det rette produkt - og ikke omvendt!
 • Dagpengeregler for iværksættere (Q&A)
 • Prioritér, få fokus, motivation og nå dine mål
 • Vores iværksætterrejse & startup bedste tips og tricks
 • Sælg dine ydelser så kunden forstår det, og optimér dit salg
 • Event Collective - fra startup til virksomhedssalg! Og hvad jeg lærte undervejs
 • Alt det juridiske med småt
 • De 19 markedsføringskanaler - find den der passer din virksomhed
 • Salg i Øjenhøjde (Q&A)
 • Er hjemmeside relevant for dig? Lav en på en halv time
 • De 19 markedsføringskanaler - salg for fattigrøve
 • Facebook, LinkedIn, Instagram, Snapchat og Tiktok
 • Arbejdsworkshop – marketing & salg fra teori til handling
 • Præsentation & Pitch - Hvordan formidler du dit budskab skarpt?
 • Hvornår er man klar til en investering?
 • Sådan gør du ChatGPT til din assistent
 • Forstå dit startup regnskab
 • De sidste ord - farvel og tak for denne gang

 

Hvis du selv kunne tænke dig at gå på scenen med et oplæg, vil vi elske at give dig den platform. Du kan hver uge booke tid, hvis du vil præsentere et oplæg eller afprøve dit produkt. Husk at koordinere med Startup Manageren i din by.

Mentorsparring

Som deltager i Startup-programmet får du din helt egen mentor, der følger dig gennem hele programmet. Din mentor sørger for at spotte udviklingsområder og støtter dig i at lægge en plan for dine initiativer.

Du eller dit team har 2 mentorsamtaler à 45 minutters varighed, som vi som udgangspunkt afholder i starten og slutningen af programmet. Det er ud over de daglige snakke på kontoret.

Ekspertsamtaler

Vi har allieret os med et team af eksterne advokater, forretningsrådgivere, patentrådgivere, marketingrådgivere osv., som vil hjælpe dig med at finde rundt i junglen af ‘best practice’, love og regler. Torsdage er normalt dedikeret til sparring med disse eksperter.

Vi sørger for mødelokaler og forsyninger, bookingsystemet og samtaleslots. Du kan roligt booke samtaler med eksperterne og få afklaring på de spørgsmål, der dukker op undervejs. Vi hjælper dig, hvis der skulle opstå problemer.  

Netværksgrupper

Langt de fleste nye iværksættere vælger at begive sig ud på rejsen alene, fordi de ikke er klar over, hvor vigtigt det er for deres succes, at de omgiver sig med mennesker, som tror på dem, holder dem til ilden og støtter dem, når det er svært. Når du involverer andre i de mål, du sætter for sig selv, er sandsynligheden større for, at du også når dem.

Netværksgrupperne er jeres mulighed for at melde jer til en sparringsgruppe. Formålet er at følge op på dine planer, fejre succeser og løbende sparre med andre iværksættere.

Grupperne danner vi i løbet af introugen. 

 

Det praktiske

Arbejdspladser og mødelokaler på dit kontor

Som udgangspunkt er der nok arbejdspladser på kontoret, men vi skaffer selvfølgelig et par ekstra stole, hvis det bliver nødvendigt.

Der er ingen faste pladser. Du finder dig derfor en plads fra dag til dag. Da der ikke er faste pladser, er det nødvendigt, at du rydder alt fra den plads du sidder ved, når du forlader den.

Det er en kilde til frustration, hvis der bliver taget alt for let på oprydning eller opvask. Vi arbejder med selvjustits, så prik de andre på skulderen, hvis du ser, at de glemmer det. Kontoret kommer kun til at fungere, hvis alle giver en hånd med.

Månen (det lille lokale) og Neptun (det store) kan bookes elektronisk for 2 timer ad gangen. Selve bookingen sker via bookingsystemet Skedda. Oprettelse sker via link i velkomstbeskeden.

 

Fællesskabet

Fleksibel kontorplads

Som en del af Startup-programmet får du adgang til vores åbne kontorfællesskab mandage til fredage kl. 7-19. Dette er samlingspunktet for alle vores initiativer, og stedet hvor du kommer til at skabe nye kontakter og venskaber.

Der opstår nemlig en helt særlig stemning, når vi samler forskellige startups, der alle har fokus på at løfte sig selv og hinandens idéer ud i verden.

Her kan du arbejde på den måde, der er bedst for dig, uanset om det er stående, siddende eller vandret i en sofa. 

Frokost

Vi sørger for, at du gennem hele dagen har adgang til kaffe og te. Vi køber også ind til brød og pålæg, som kan findes i køkkenet. I køkkenet findes der mikroovne og panini-grille. Over frokosten bliver der udvekslet idéer på kryds og tværs. Det er en god mulighed for at netværke. Du er også velkommen til at medbringe kage til fælleskabet.

Spisning foregår i køkkenområdet. Vi står solidarisk selv for opvask af glas og kopper til kaffe og te, spise-tallerkener og deslige. Vi instruerer i brugen af opvaskemaskinen.

Fredagsafslutninger

Hver fredag sørger vi for snacks og sodavand, men der er fri mulighed for selv at bringe egne drikkevarer/snacks. Det er også oplagt at invitere venner, familie, kunder eller andre forbi i en hyggelig atmosfære.

Sociale aktiviteter og netværksevents

Undervejs i programmet holder vi sociale arrangementer under programelementerne kaldet Startup Social Club. Det gør vi for at fremme netværket og den gode stemning. Vi afholder ligeledes alumne-arrangementer, hvor vi inviterer andre iværksætter og alumner, med henblik på netværksdannelse.

Over 1200 startups kan blive en del af dit netværk  

Vi værdsætter din feedback

Du vil løbende modtage et survey der giver dig mulighed for feedback, kommentarer, forslag til workshops og talks og andet oplæg, gode idéer eller hvad vi måske kan gøre bedre.

Vi forventer, at du sætter tid af til at besvare evalueringerne. Det tager kun få minutter at udfylde evalueringsskemaet. Det er vigtigt for os, at du får det gjort, da det er vores refleksionsværktøj.

Circle er vores community platform

Det er her du kan holde øje med alle vores spændende aktiviteter de næste tre måneder. Her vil du kunne finde info om faglige oplæg og sociale aktiviteter. Circle giver dig det dynamiske overblik og det er ligeledes her du får besked hvis der kommer aflysninger eller ændringer.

Det er også her I har mulighed for at kommunikere med jeres netværksgruppe og resten af holdet, samt skrive til jeres mentor.

I får et link til Circle ved programstart.

Personlig sparring og samtaler

Undervejs i forløbet får du (eller dit team) din egen mentor, som har ansvaret for at følge dig. Via personlige mentorsamtaler sørger vi for at du har en køreplan.

Løbende i programmet har du ligeledes mulighed for at booke 1-1 ekspertsamtaler med vores eksterne partnere. Dette gøres ligeledes via MitAKA eller i samarbejde med Startups juniorkonsulenter, hvis der opstår tekniske udfordringer.

Før de personlige samtaler

Det er vigtigt at du før 1-1 ekspertsamtaler indsender input med de udfordringer, du ønsker at tale om eller de punkter du har forberedt til sparring. Det gør, at vi og vores eksterne partnere kan levere bedre rådgivning.

Ikke medlem endnu?

Få økonomisk tryghed, karrieresparring i arbejdslivets overgange og adgang til et stort udvalg af events, workshops og kurser.