Cases

Overvejer du at springe ud som iværksætter? Læs om tidligere iværksætterideér og find inspiration i deres historier.

UVision: Undervands-robotteknologi 

Morten Beier tog springet fra konsulentverden til at udleve sin drøm om at starte sin egen robotteknologi-virksomhed.

Mimic Seafood

Se Ida Speyer, Co-founder og CEO i startupvirksomheden Mimic Seafood fortælle om de første skridt mod at gøre plantebaserede fiskealternativer til en lige så normal del af hverdagen som plantemælk og plantefars.

Studio FLØR: Kreativt studie

Hør Stine Nørgaard Bjerg fortælle, hvad der skete, da hun valgte at ændre retning i arbejdslivet - fra en baggrund i jura til opstart af virksomheden Studio FLØR.

APOCO

Hør i videoen nedenfor Alex Lindbjerg, stifter af virksomheden APOCO, fortælle om, hvad han fik ud af at deltage i vores Startup Growth program.

Hey Planet: Snackbarer af insekter

Tre unge iværksættere har succes med snackbarer, der udover chokolade, indeholder helt op til 60 fårekyllinger. Grundlæggerne bag Hey Planet tror på, at insekter er fremtiden. Miljøet er en vigtigt del af vores mission, og målet er, at folk i højere grad skal få protein fra insekter frem for kød, som udgør en stor belastning for miljøet.

Læs mere på deres website

Tiny Gardens

Iværksætter, Helle Haugaard, vil gøre det almindeligt at dyrke radisser, broccoli og ærter i vindueskarmen derhjemme. Desuden er bæredygtighed og socialt ansvar også i fokus i de bittesmå køkkenhaver. 

Læs hele artiklen

RejsRejsRejs.dk

Jacob Gowland Jørgensen og Jens Skovgaard Andersen elsker at rejse og opleve verden. De får dog svedige håndflader ved tanken om de klassiske turistfælder og overrendte destinationer. De to berejste herrer oplever rejseverdenen som lidt af en jungle, hvor man skal hente informationer et utal af steder. "Vores styrke er, at vi er ret gode til at navigere i den branche, og nu kan andre få glæde af vores viden,” forklarer Jacob.

Læs hele artiklen

Beardpilot

Salem Dandan har en ph.d. i velplejet skæg og tilbyder skræddersyede produkter til dit skæg. Desuden er alle hans produkter 100 procent naturlige.

Læs mere om Beardpilot

Find inspiration i artikler fra Akademikerliv

Læs artiklen om Ole Kassow og Cykling uden alder  Billede af Jesper Sylvester med citat  Læs artiklen Livet som iværksætter: International firstmover i gummistøvler   

Find mere inspiration om emnet iværksætteri på Akademikerliv