Morten Beier tog springet fra konsulentverden til at udleve sin drøm om at starte sin egen robotteknologi-virksomhed.
Se Ida Speyer, Co-founder og CEO i startupvirksomheden Mimic Seafood fortælle om de første skridt mod at gøre plantebaserede fiskealternativer til en lige så normal del af hverdagen som plantemælk og plantefars.
Hør Stine Nørgaard Bjerg fortælle, hvad der skete, da hun valgte at ændre retning i arbejdslivet - fra en baggrund i jura til opstart af virksomheden Studio FLØR.
Hør i videoen nedenfor Alex Lindbjerg, stifter af virksomheden APOCO, fortælle om, hvad han fik ud af at deltage i vores Startup Growth program.
Tre unge iværksættere har succes med snackbarer, der udover chokolade, indeholder helt op til 60 fårekyllinger. Grundlæggerne bag Hey Planet tror på, at insekter er fremtiden. Miljøet er en vigtigt del af vores mission, og målet er, at folk i højere grad skal få protein fra insekter frem for kød, som udgør en stor belastning for miljøet.
Iværksætter, Helle Haugaard, vil gøre det almindeligt at dyrke radisser, broccoli og ærter i vindueskarmen derhjemme. Desuden er bæredygtighed og socialt ansvar også i fokus i de bittesmå køkkenhaver.
Jacob Gowland Jørgensen og Jens Skovgaard Andersen elsker at rejse og opleve verden. De får dog svedige håndflader ved tanken om de klassiske turistfælder og overrendte destinationer. De to berejste herrer oplever rejseverdenen som lidt af en jungle, hvor man skal hente informationer et utal af steder. "Vores styrke er, at vi er ret gode til at navigere i den branche, og nu kan andre få glæde af vores viden,” forklarer Jacob.
Salem Dandan har en ph.d. i velplejet skæg og tilbyder skræddersyede produkter til dit skæg. Desuden er alle hans produkter 100 procent naturlige.