Event: Svend Brinkmann – Det meningsfulde arbejdsliv

Hvordan opnår vi mennesker et meningsfuldt arbejdsliv og får balance og trivsel i livet?

Til dette event giver Svend Brinkmann dig viden og gode råd til, hvordan du får et vellykket og meningsfuldt arbejdsliv og liv som akademiker.

Sted:

Online Online Online

Dato:
14. mar. 2024, 19.00 - 20.30
 • På dette event vil Svend Brinkmann tage pulsen på det meningsfulde arbejdsliv og give gode råd til, hvordan vi kan indrette vores meningsfulde arbejdsliv, hvordan vi får balance og trivsel i livet.
  
  En af Svend Brinkmanns tanker er, at der skal være plads til kreative individer, der tænker ud af boksen og forandrer verden. Men der skal også være plads til dem, der har kompetencerne til at vedligeholde den verden, vi lever i. 
  
  Det og meget mere får du indblik i, når Svend Brinkmann stiller skarpt på, hvordan akademikere får det bedst mulige arbejdsliv. 
  
  Du kan forvente et tankevækkende oplæg målrettet akademikere, hvor du får mulighed for at stille spørgsmål til Svend Brinkmann. Vi kan ikke love, at alle spørgsmål vil blive besvaret.
  
  Webinaret bliver ikke optaget. 
  
  Tilmelding sker ved først til mølle-princippet.
  
  Om Svend Brinkmann:
  Svend Brinkmann er professor i psykologi på Aalborg Universitet. Hans forskning foregår i grænsefladen mellem psykologi, filosofi og kulturanalyse, og han er forfatter til en lang række bøger og artikler om disse områder.
  
  Har du spørgsmål til eventet, kontakt event@aka.dk.