Event: Sådan lander du dit studiejob med ChatGPT

Vil du lære at bruge ChatGPT og forstå teknikken bag Prompt Engineering?

Få specifikke teknikker til hvordan du kan bruge ChatGPT til at skrive den rette ansøgning, så du lander en praktikplads eller et studiejob.

Sted:

Online Online Online

Dato:
24. apr. 2024, 14.30 - 16.00
 • Du har formentlig allerede stiftet bekendtskab med ChatGPT. Enten har du brugt redskabet, eller også har du hørt om det. 
  
  Til dette event får du en grundig indføring i, hvad kunstig intelligens, og ChatGPT i særdeleshed, er. Du får også en gennemgang af, hvordan den fungerer. 
  
  Gennemgangen giver os mulighed for, at vi kan bevæge os ind i ChatGPT, og vi ser på processen med at skabe og finjustere prompts - også kaldet Prompt Engineering. 
  
  I gennemgangen får du konkrete prompts - en kort kommando eller et spørgsmål - som du kan bruge efterfølgende, og du lærer også, hvordan du med specifikke teknikker bedst muligt laver dine egne konkrete sætninger, som klart og præcist beskriver dine ønsker til en praktikplads og dine kompetencer. Indledende prompts er afgørende for et brugbart svar fra ChatGPT, da de hjælper chatbotten med at generere de bedst mulige svar. Du kan derved bruge ChatGPT til at lande praktikpladsen eller studiejobbet. 
  
  Kort fortalt får du: 
  - Vigtig viden om kunstig intelligens og ChatGPT 
  - En indføring i Prompt Engineering 
  - Konkrete prompts du kan bruge fremadrettet til at nå dine karrieremål 
  
  Til eventet vil du møde oplægsholder Robert Fabrin, som er selvstændig jobsøgningsspecialist og CV-ekspert. Robert har brugt ChatGPT i sit arbejde, siden det blev lanceret og er tunet helt ind på, hvordan du bedst kan bruge ChatGPT til at lande dit drømmejob.
  
  Vær opmærksom på, at alle indtastede data bliver lagret i ChatGPT, så indtast ikke fortrolige oplysninger eller persondata.
  
  Er du ikke medlem af Akademikernes A-kasse, kan du tilmelde dig via dette link: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/43475E407045425E467940