Event: Vejen til den første bestyrelsespost – mød Laura Vilsbæk fra Nyibestyrelsen.dk

At være bestyrelsesmedlem er ikke kun for særligt udvalgte, men for dem, der står uden for bestyrelseslokalet og kigger ind, kan det føles sådan.

Til dette event får du viden om bestyrelsesarbejde, hvad du kan forvente, og hvad du kan gøre for at finde din første bestyrelsespost.

Rikke Harmuth Schiøtt Hegnby
 • Rikke Harmuth Schiøtt Hegnby
 • Rikke er eventets arrangør. Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til event@aka.dk.

Sted:

Online Online Online

Dato:
19. mar. 2024, 14.00 - 15.30
 • Der er brug for et væld af nye kandidater med nye kompetencer, erfaringer og talenter i de danske bestyrelser. Og akademikere - af alle slags - har en masse at byde ind med i de danske bestyrelser.
  Kun ganske få poster slås åbent op, men der findes reelt 200.000+ bestyrelsesposter derude. Man skal bare lige vide, hvor man skal kigge.
  Dette event er målrettet alle, der gerne vil bidrage i en bestyrelse eller måske bare er nysgerrige på arbejdet, men ikke ved, hvad bestyrelsesarbejdet indebærer, eller hvordan man kommer i gang.
  
  Til eventet vil du høre om:
  - bestyrelsesarbejdet og -ansvaret på et konkret og jordnært niveau
  - hvorfor de traditionelle bestyrelseskompetencer er kommet til kort - og hvad der så er brug for i stedet
  - hvorfor erfaring fra frivillige bestyrelser også er guld værd i det såkaldt professionelle bestyrelsesarbejde
  - timeforbruget/honorarerne
  - de konkrete ting, du kan gøre for at finde din første bestyrelsespost
  
  Laura Vilsbæk er dagens oplægsholder. Hun arbejder i 8 bestyrelser og 4 advisory boards og har startet Nyibestyrelsen.dk, efter hun i 2017 havde fået sine første bestyrelsesposter.
  Er du ikke medlem af Akademikernes A-kasse, kan du tilmelde dig via dette link: https://www.anpdm.com/public/event/RegistrationForm/43475F4171484550477640