A-kassen for dig som er IDA-medlem

IDA og Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen. Som a-kasse har vi derfor et indgående kendskab til din faglighed, dit arbejdsmarked og de udfordringer, du kan støde på i forbindelse med jobsøgning.

Fordelen ved en a-kasse

Som medlem af Akademikernes A-kasse og IDA står du derfor stærkest muligt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv. Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til IDAs tilbud. Vi hjælper dig, hvis du bliver ledig, rådgiver dig om jobsøgning, hjælper med at lægge strategier for din søgning og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

5 gode grunde til at vælge os:

  • gratis medlemskab mens du studerer (under 30 år)
  • eksperter i din faglighed
  • den billigste a-kasse for akademikere
  • landsdækkende med kontorer i hele landet
  • den største a-kasse for akademikere med 285.000 medlemmer

Eksperter i din faglighed

Vores dygtige konsulenter har vi et specialistteam med særligt kendskab til IDAs fagområder. Det gælder uanset, om du er ingeniør, uddannet inden for kemi, matematik, geografi, geologi, biologi, biokemi, IT eller andre science- og kombinationsuddannelser. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de ting, som er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer.

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

 

Se de seneste ledighedstal for din faglighed.