A-kassen for dyrlæger

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Dansk Dyrlægeforening. Vores stærke fællesskab gør os i stand til at vejlede dig, med udgangpunkt i din specifikke faglighed og dit arbejdsmarked.

Kombinationen af et medlemskab hos Akademikernes A-kasse og hos Dansk Dyrlægeforening giver dig derfor et stærkt fundament i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Dansk Dyrlægeforenings tilbud. Vi hjælper dig gennem din ledighed, rådgiver dig om jobsøgning, hjælper med at lægge strategier for din søgning og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger, samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover kan du naturligvis regne med at vi udbetaler dine dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om din jagt på drømmejobbet.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialteam med særligt kendskab til dyrelægers fagområder. Det gælder uanset om du er under uddannelse eller praktiserende dyrlæge i den offentlige eller private sektor, om du arbejder med fødevaresikkerhed eller fødevarkontrol, om du underviser eller forsker. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og de står klar til at vejlede dig om lige præcist de tvivlsspørgsmål, som er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer. 

Gratis kurser

Som medlem af Akademikernes A-kasse kan du altid udvide dine kompetencer og dygtiggøre dig via en rækker kurser i Office-pakken. Du kan tage kurser i Excel, PowerPoint, Word, Photoshop og InDesign på både grundlæggende og videregående niveau. Vores online kurser er et medlemstilbud, der styrker udviklingen af din karriere. 

Er du studiemedlem, tilbyder vi desuden kurser og workshops målrettet studerende. Du kan blandt andet styrke din præsentationsteknik, eksamensteknik, lære hvordan du bedst sælger netop dine kompetencer og meget mere. Se liste over studiekurser her

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.