A-kassen for Dansk Formands Forening

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Dansk Formands Forening. Vores stærke fællesskab går langt tilbage og gør at vi har et indgående kendskab til lige præcis din faglighed og dit arbejdsmarked.

Som medlem af både Akademikernes A-kasse og Dansk Formands Forening står du derfor meget stærkt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er et naturligt supplement til Dansk Formands Forenings tilbud. Vi hjælper dig gennem din ledighed, rådgiver dig om jobsøgning, jobsøgningsstrategier og giver dig værdifuld feedback på dit cv, dine ansøgninger samt input til hvilke kompetencer, du bør fremhæve eller udbygge.

Derudover sørger vi naturligvis for at udbetale dagpenge til tiden, så du kan koncentrere dig om jagten på dit drømmejob.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialteam med særligt kendskab til Dansk Formands Forening fagområder. Det gælder uanset om du beskæftiger dig med driftsledelse, vejinspektion, byggeledelse eller andre beskæftigelser, som hører under Formands Foreningen, og om du arbejder i det private eller offentlige. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og står klar til at vejlede dig om de tvivlsspørgsmål, der er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer. 

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis, når du er studerende under 30 år
  • den billigste a-kasse, du kan vælge som akademiker
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer
  • vurderet til 5 stjerner af vores medlemmer på Trustpilot

 

Se de nyeste ledighedstal for din faglighed.