A-kassen for Dansk Formands Forening

Akademikernes A-kasse arbejder tæt sammen med Dansk Formands Forening. Vores stærke fællesskab går langt tilbage og gør at vi har et indgående kendskab til lige præcis din faglighed og dit arbejdsmarked.

Som medlem af både Akademikernes A-kasse og Dansk Formands Forening står du derfor meget stærkt i forhold til din karriere og dit arbejdsliv.

Akademikernes A-kasse er dit sikkerhedsnet, hvis du bliver ledig og en sparringspartner i overgangene i dit studieliv og arbejdsliv.

Eksperter i din faglighed

Blandt vores dygtige konsulenter har vi et specialteam med særligt kendskab til Dansk Formands Forening fagområder. Det gælder uanset om du beskæftiger dig med driftsledelse, vejinspektion, byggeledelse eller andre beskæftigelser, som hører under Formands Foreningen, og om du arbejder i det private eller offentlige. Vores konsulenter kender dit specifikke arbejdsmarked, og står klar til at vejlede dig om de tvivlsspørgsmål, der er relevante for din situation, med din uddannelse og dine kompetencer. 

Derfor Akademikernes A-kasse

Vi er:

  • gratis for studerende under 30 år - i op til 5 år
  • den billigste a-kasse, når du er færdiguddannet
  • landsdækkende med kontorer i hele landet 
  • den største a-kasse for akademikere – 285.000 medlemmer

 

Og så får du adgang til sparring, inspiration og digitale værktøjer, så du kan komme stærkt videre i de overgange, du møder i dit studie- og arbejdsliv.