Talent Attraction

Med et Talent Attraction-arrangement kan jeres virksomhed møde dygtige, motiverede og kvalificerede kandidater, som gerne vil høre om karrieremulighederne hos jer.

Ud over den klassiske rekruttering, som I kender den, kan vi afhængigt af kandidatfelt og ønskede profil, tilbyde et Talent Attraction-arrangement. Talent Attractions er en slags grupperekruttering, hvor vi finder en gruppe kandidater, som matcher jeres ønsker.

I ser ikke kandidaternes CV’er på forhånd og har derfor ingen forudindtagede holdninger og forventninger til kandidaterne før første møde. Kandidaterne kommer ud til jer, hvor I fortæller om jeres virksomhed og om den stilling, I ønsker at få besat. Herefter får kandidaterne typisk en case, de skal løse og fremlægge i grupper, og arrangementet afsluttes ofte med speeddating. 

Talent Attractions er meget populært hos vores samarbejdsvirksomheder, som oftest ender med at ansætte flere kandidater, fordi man modsat et traditionelt rekrutteringsinterview får et helt andet indblik i kandidaternes personlighed, samarbejdsevner og måde at løse og gå til en opgave på.

 

Hør mere om Talent Attraction

Kontakt din lokale virksomhedsspecialist og hør mere om mulighederne.

Du kan også starte med at skrive til os på rekruttering@aka.dk