(Selv-)udvikling

Christian Bason, Dansk Design Center. Foto Dansk Design Center

Nyeste indhold:

 

Mest læste:

Studerende og nyuddannede er under pres på flere fronter

Mere stress og dårligere trivsel blandt unge og studerende inden for de seneste år. Men du kan gøre noget for at mindske presset på dig selv.

Er du en quitter?

Flere og flere siger jobbet op for at forfølge nye drømme, for at vælge et arbejdsliv i overensstemmelse med egne værdier – eller fordi de har fået nok. Tendensen går under betegnelsen ‘The Big Quit’ og handler både om tilvalg og om fravalg. 

Som en fisk i vandet eller en fisk i sandet – hvad booster din arbejdsglæde?

Storrumskontor eller singleceller? Firedages arbejdsuge eller mulighed for hjemmearbejde? En tryg og velkendt arbejdsdag eller mulighed for udvikling? Der er stor forskel på, hvad der betyder noget for den enkelte af os.

Fremhævet:

“De ville have den glade Amina tilbage”

En langtidssygemelding behøver langt fra munde ud i en fyring. I Amina Ahmeds tilfælde betød hendes leders indstilling, at hun kunne vende tilbage i sit eget tempo som en stærkere og gladere medarbejder.

Læs Aminas historie og få 3 gode råd fra en erhvervspsykolog og forsker. 

Podcasts:

Rane Willerslev: “Dit selvværd afgør din succes”

Han er direktør for Nationalmuseet og tidligere forsker med en lang række forskningsartikler og bogudgivelser bag sig, men Rane Willerslev føler sig ikke succesfuld, når han tager alle parametre med i betragtningen. Hør Rane Willerslevs tanker om at finde balance i (arbejds-)livet.

Sofia Manning: ”For at blive en succes, skal du føle dig som én”

Kan du ændre dine tanker og følelser og komme til at føle dig – og blive – mere succesfuld? Ja, det kan du godt, lyder budskabet fra den anerkendte coach Sofia Manning. For det er som regel os selv, der spænder ben for vores karrieredrømme

 

 

knap - Bliv medlem

 

 

 

 

 

Bliv klogere på fremtidens arbejdsmarked

Vi afholder løbende events, hvor du kan møde erhvervslivet, få inspiration til at tage det næste skridt i arbejdslivet eller høre om tendenser på arbejdsmarkedet.

Gå til forsiden af Akademikerliv