Iværksætteri

Ole Kassow, Foto Mikael Colville-Andersen

Nyeste indhold:

     

Mest læste:

Overvejer du at blive iværksætter? Læs med her

At starte sin egen virksomhed er den vildeste udviklingsrejse, men den er ikke for alle, lyder det fra Jesper Sylvester. Hør hans bud på, hvad det kræver at blive sin egen chef og hans tre bedste råd til nye og kommende iværksættere.

Freelance er den nye form for jobsikkerhed

Mathias Linnemann er medstifter af og Chief Strategy Officer i platformsvirksomheden Worksome, som blandt andet matcher freelancere og virksomheder. Han ser lyst på en fremtid, hvor freelancere er mere reglen end undtagelsen. Vi har spurgt ham om hvorfor.

Ole Kassow fik en idé. I dag er den rullet ud på cykelstier i over 50 lande

Det har aldrig været formålet, at Cykling uden alder skulle være en dansk eksportsucces, og måske netop derfor er organisationen blevet det. Mød iværksætter Ole Kassow, og få hans historie om, hvordan én cykeltur er blevet til flere millioner.

Fremhævet:

”I et rum med kvindelige iværksættere, oplever jeg, at der også bliver talt om de svære ting og ikke kun om, hvor godt det går”

Henrikke Kylén Pedersen, medstifter af Manigrip

 

Podcasts:

Roccamore-stifter: ”Hvis du undervurderer mig, har jeg et forspring!"

Roccamore-stifter Frederikke Antonie Schmidt brugte de første år af sit iværksætterliv på at stresse over alt, der potentielt kunne gå galt, men i dag betragter hun nærmest modstand som en gave. Hør, hvorfor du hellere skal tale om udvikling end om succes

Nanna Schultz: “For mig er normalen 30 timer om ugen”

I hendes virksomhed er 30 timer fuld tid, og hun synes, vi ofte tænker arbejdslivet for traditionelt. For hænger arbejdstid og succes virkelig sammen? Få Nanna Schultz’ indspark til, hvorfor work-life-balance for hende ikke må erstattes af work-life-integration.

 

 

knap - Bliv medlem

 

 

Startup

Går du selv rundt med en iværksætter i maven? Eller er du bare nysgerrig på, hvad det betyder at være selvstændig?

I vores startup-tilbud kan du finde hjælp til alt lige fra den indledende afklaringsfase, hvor du finder ud af om livet som selvstændig er noget for dig, til udviklingen af din forretning, så du kan leve af den – uanset om du er soloselvstændig konsulent eller en del af et team, der drømmer om at udvikle en app. 

Gå til forsiden af Akademikerliv