Job hos os (copy)

I Akademikernes A-kasse udvikler vi tilbud og rådgivning, så vores medlemmer er rustet til fremtidens arbejdsmarked. Vil du være med til at hjælpe akademikere stærkt videre og være en del af en levende og rummelig arbejdsplads, så opret en jobagent hos os.

Søg ledige stillinger

Du kan søge vores ledige stillinger elektronisk og gemme dine oplysninger og dit CV i vores database, som vi anvender, når vi skal finde nye medarbejdere. Klik på den stilling, du ønsker at søge.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Hvis du har rettelser eller tilføjelser til din ansøgning, kan du logge ind via dit ansøgerlogin.

Studiejob hos os

Vil du bruge dine kommunikations- og netværksevner i en spændende stilling, hvor du afholder events på universiteter og andre uddannelsesinstitutioner? Som junior marketingkonsulent bliver du en del af en organisation, som gør en stor forskel for akademikere.

Læs mere om jobbet som junior marketingkonsulent, og ansøg her.

Uopfordrede ansøgninger

Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os. Du kan oprette din profil i en eller flere af de emnebanker, der ligger inden for dit fag- og interesseområde. Her vil din ansøgning ligge i 6 måneder, og i denne periode har de relevante ledere adgang til at tage din ansøgning i betragtning, hvis vi får ledige stillinger.

Send din uopfordrede ansøgning til os via en af vores emnebanker.

Opret en jobagent hos os

Vi opfordrer til, at du tilmelder dig vores jobagent. Så modtager du en e-mail, når vi slår ledige stillinger op inden for dine relevante stillingskategorier.