Emnebanker

Her kan du oprette din profil i en eller flere emnebanker, der ligger inden for dit fag- og interesseområde.

Job- og karriererådgivning

Vil du bidrage til at hjælpe vores ledige medlemmer hurtigt i job? Vi vejleder og rådgiver vores medlemmer om deres fremtidige karriere- og jobmuligheder – både via fællessamtaler, workshops og individuelle karrieresamtaler. Derudover leverer vi en professionel rekruttering af akademikere til virksomheder.

Vejledning og sagsbehandling

I Akademikernes A-kasse arbejder vi målrettet på at rådgive, vejlede og sagsbehandle vores medlemmer inden for beskæftigelsesområdet. Vi servicerer medlemmet fra indmeldelse til udmeldelse, og vi godkender ansøgninger og udbetaler dagpenge, feriedagpenge, efterløn m.v. Vi arbejder med den mest effektive digitale teknologi, så vi altid har mulighed for at gå forrest, når det gælder service til vores medlemmer.

Marketing og Kommunikation 

Marketing og kommunikation dækker områderne branding, medlemskommunikation, SoMe, kampagner og events, intern kommunikation samt markedsføringsmæssig servicering af forretningsområderne i Akademikernes A-kasse. I afdelingen Relationer og Markedsføring ligger også ansvaret for centrale områder som salg/hvervning af nye medlemmer samt relationsarbejdet til vores 20 faglige organisationer. 

Forretningsudvikling 

Har du lyst til at indgå i en tværgående enhed, hvor omdrejningspunktet er udvikling af nye og innovative produkter til vores medlemmer? Og synes du, at det er spændende at optimere processer samt udarbejde kvantitative og kvalitative analyser og tal til rapporteringer, målinger, mv.? Afdelingen er ’single-point of interest’ for hele Akademikerens A-kasse og arbejder med både interne og eksterne analyser, der gør en forskel for vores medlemmer.

IT 

Vil du være med til at udvikle eller varetage driften af Akademikernes A-kasses IT-systemer? Vi beskæftiger os med alt inden for IT, lige fra systemudvikling og projektledelse til diverse supportopgaver for vores medarbejdere og medlemmer.

HR 

HR-afdelingen arbejder primært med at tiltrække og ansætte nye medarbejdere samt udvikle og fastholde de eksisterende medarbejdere og fremme et sundt arbejdsmiljø og socialt fællesskab på arbejdspladsen.

Økonomi 

Har du styr på debet/kredit, og kan du opstille et regnskab? Eller synes du, at implementering af den nyeste digitalisering i en økonomifunktion er spændende? Søg uopfordret her, hvis du søger job inden for regnskab, budgettering og financial controlling.

Studiejob 

Er du på udkig efter et studiejob, kan du søge her. Husk at specificere i din ansøgning, hvilken type job du er interesseret i, hvilken periode det drejer sig om, og hvilke arbejdstider der er mulige for dig.

Øvrige 

Har du ikke fundet en kategori, der passer til din uopfordrede ansøgning, er du velkommen til at lægge din ansøgning i denne emnebank.