26. mar. 2020

Podcast og webinarer: Få digital inspiration under nedlukningen

Hverdagen er blevet anderledes de sidste uger. Derfor vil vi gerne hjælpe dig med at få ny inspiration, fastholde motivationen og give dig gode råd til din jobsøgning eller din hverdag på hjemmekontoret.

På grund af covid-19, har vi sat vores fysiske medlemstilbud på pause og har i stedet skruet op for vores digitale medlemstilbud.

Du kan blandt andet høre inspirerende podcasts om jobsøgning og iværksætteri. Og du har også mulighed for at booke dig til spændende live webinarer, hvor emnerne spænder vidt – fra hvordan du kan styrke din LinkedIn profil, lave gode videoansøgninger til præsentationsteknik.

Synes du, at det hele har været lidt hektisk den seneste tid? Så har vi også et live webinar, som fokuserer på, hvordan du håndterer og forebygger stress, lærer om de 7 gode vaner med mere.

Særlige tilbud til selvstændige og freelancere

Hvis du er selvstændig og freelancer har denne tid måske ramt dig særligt hårdt. Derfor laver vi i samarbejde med Heartbeat to live podcasts, hvor eksperter og selvstændige taler om deres egen oplevelser, og hvordan du bedst håndterer en krise som den nuværende.

Som medlem har du adgang til alle tilbudene fra 'Mit AKA' under 'digitale medlemstilbud'.