6. aug. 2020

IT-problemer påvirker service og dagpengeudbetalinger

I forbindelse med en IT-opdatering er vi desværre blevet ramt af omfattende problemer med vores systemer. Det betyder, at der kan være ventetid på telefonerne, e-mail og beskeder, og at nogle ledige medlemmer ikke modtager deres dagpenge til tiden.

IT-problemerne har medført, at vi desværre ikke kan nå at behandle alle ansøgninger om dagpenge (ledighedserklæringer) for juli måned til tiden. Det betyder, at udbetalingen af dine dagpenge for denne måned muligvis kan være forsinket.

Helt konkret påvirker problemerne udbetalingerne til cirka 500 ledige medlemmer ud af de 15.000, der har søgt om dagpenge i juli.

Vi har stor forståelse for alvoren og det frustrerende i, hvis du er blandt dem, der endnu ikke har fået penge på kontoen. Det er en beklagelig og uventet forsinkelse, som vi kun kan undskylde, og vi kan forsikre om, at vi arbejder ihærdigt på at genoprette vores service, så du fremadrettet kan få penge til tiden.

Længere svartider

Det kan være sværere at komme igennem til os på telefonen i denne tid, og der vil også være længere svartid på beskeder og e-mail, da vi prioriterer at behandle så mange ansøgninger om dagpenge så hurtigt som muligt.

Vi kan på nuværende tidspunkt ikke sige, hvornår systemerne kører optimalt igen. Men vi arbejder på højtryk for at løse problemerne.

Vi vil opdatere forsiden af hjemmesiden løbende, så du her kan se status og evt. ændringer om telefontider og udbetalinger.

Venlig hilsen
Akademikernes A-kasse