8. sep. 2020

Hent inspiration i nye videokurser

Som medlem kan du finde inspiration til jobsøgningen via vores nye videokurser.

Akademikernes A-kasse har netop lanceret nye videokurser, hvor du kan få konkrete råd til din jobsøgning.

”Fundamentet er, at vi skal have flere digitale tilbud til vores medlemmer. Men det er også vigtigt, at vi i højere grad hjælper vores medlemmer med at træne deres jobsøgningskompetencer. Det betyder, at når vi i fremtiden møder dem til fysiske møder, kan vi være mere konkrette i forhold til det, de har brug for,” forklarer Henrik Aavang, som er karrierekonsulent i Akademikernes A-kasse.

Han understreger, at det ikke er meningen, at videokurserne skal erstatte de personlige vejledningsmøder, men at de digitale tilbud er et supplement til a-kassens andre aktiviteter.

”Med videokurserne, kan vi teste vores tilbud til medlemmerne, se hvad de efterspørger og afprøve nye ting. Man kan sige, at corornakrisen har gjort, at den digitale indsats er blevet styrket, og der er derfor blevet sat turbo på nye tiltag,” siger Henrik.

 

Feedback fra medlemmerne

Ifølge karrierekonsulenten er det især de yngre medlemmer af a-kassen, der efterspørger digitale tilbud, der er tilgængelige, når de har brug for dem.

”Du kan tilgå de specifikke emner, du har brug for at dykke ned i. Det betyder, at medlemmer har mulighed for at plukke den viden, de har brug for. Fx kan de fokusere på sparring i forhold til cv og ansøgning og springe resten over,” fortæller han

På den måde kan du koncentrere dig om netop de emner, du har brug for indsigt i nu og her frem for at skulle vente på et aftalt tidspunkt. 

”Vi ser frem til at arbejde videre med kurserne. Det bliver samtidig værdifuldt at få medlemmernes feedback, så de kan hjælpe os med at forberede og videreudvikle tilbuddene,” slutter Henrik Aavang.

 

De nye videokurser er tilgængelig via Mit AKA under Digitale medlemstilbud.