17. mar. 2019

Villy Dyhr ny direktør i Akademikernes A-kasse

Akademikernes A-kasse (AKA) har ansat Villy Dyhr, 54, som ny adm. direktør. Han tiltræder jobbet den 1. maj.

Villy Dyhr kommer fra en stilling som forbundssekretær i fagforbundet HK, hvor han har været de seneste knap 10 år. Forinden var Villy Dyhr chef for Corporate Responsibility i DONG Energy (nu Ørsted). I en årrække før det var han politisk chef i Forbrugerrådet. Derudover har den kommende adm. direktør i AKA gennem de seneste mange år været ekstern lektor i organisation og ledelse på Copenhagen Business School, ligesom han også har været formand for tænketanken CEVEA.

AKAs nyligt valgte formand Thomas Damkjær Petersen glæder sig sammen med a-kassens bestyrelse over, at det er Villy Dyhr, som nu bliver ny adm. direktør i AKA.

"Jeg og den øvrige bestyrelse er utrolig glade for, at Villy Dyhr bliver ny adm. direktør i AKA. Han har på mange måder alle de egenskaber og kompetencer, der skal til. Først og fremmest er Villy Dyhr et dygtigt fagligt menneske, som kommer med en baggrund i fagbevægelsen og dermed en forståelse for, hvad det vil sige at skulle stå i spidsen for Danmarks største a-kasse. Dernæst har Villy Dyhr en høj grad af integritet. Det er der brug for i dette job på nuværende tidspunkt, hvor tilliden til AKA skal genskabes," siger Thomas Damkjær Petersen.

Også den kommende adm. direktør i AKA, Villy Dyhr, ser frem til jobbet.

"Jeg kender AKA som en a-kasse med masser af fagligt dygtige medarbejdere, der alle har en dedikeret tilgang til at skaffe ledige akademikere i job. Derfor glæder jeg mig rigtig meget til at komme i gang i AKA og blive en del af denne kompetente organisation. Min første opgave bliver at genskabe et tillidsfuldt samarbejde mellem AKAs ledelse og ansatte. Og så skal vi sammen fortsætte med at arbejde for at AKA skal være Danmarks bedste og mest veldrevne a-kasse," siger Villy Dyhr.

Kontaktinformation

For yderligere oplysninger kontakt ekstern pressekonsulent Morten Huse Eikrem Jeppesen, mobil 53 85 07 70.