24. sep. 2019

DPU’er vinder Kandidatprisen 2019

Hassan Sabri fra DPU vinder Kandidatprisen 2019. Med over 1.500 stemmer løber han med sejren efter en uge, hvor man kunne stemme blandt 4 finalekandidater på Akademikernes A-kasses Facebook-side.

Kandidatprisen går til en person, som har gjort årene på studiet bedre – en som har styr på det faglige, det sociale, og som sandsynligvis går en spændende karriere i møde. Det kan være alt lige fra en spirende iværksætter til hende/ham i studiegruppen, der fik alle med og løftede hele flokken.

I Hassan Sabris indstilling skriver vennerne blandt andet, at han har været en stor inspiration gennem årene på DPU-studiet i generel pædagogik. Med nomineringen ønsker venner og familie at give ham det store klap på skulderen, som han fortjener.

”Til dem som har nomineret mig, vil jeg sige tusind tak for nomineringen, og fordi i er så fantastiske mennesker,” fortæller Hassan.

Hjælp til børn og unge

Hassan Sabri har under studiet været særdeles aktiv i forhold til at hjælpe børn og unge i krise. Han har brugt sin kandidatuddannelse til aktivt at hjælpe familier, børn og unge, som befinder sig i en udsat position. Det indebærer blandt andet at holde foredrag for lærestuderende og på institutioner og fritidsklubber om emner som social kontrol, inklusion og trivsel.

På spørgsmålet, hvorfor han tror, at netop han vandt Kandidatprisen, svarer han:

”Jeg tror, jeg vinder, fordi jeg har været fagligt synlig i det akademiske felt med et stort fokus på børneområdet.”

Udover æren modtager vinderes af Kandidatprisen 10.000 kroner.

LÆS OGSÅ: 4 finalister: Hvem skal vinde Kandidatprisen 2019?