22. nov. 2017

Startups møder ledige talenter

Onsdag afholdt Akademikernes A-kasse det første Startup Talent Attraction. Her kunne ledige medlemmer møde repræsentanter fra 12 spirende virksomheder og høre om mulighederne for at blive en del af et startup.

Det er afgørende for nye virksomheder at have det rigtige team for at udvikle sig og skabe vækst. Derfor har startups brug for at få forskellige kræfter ind på holdet. Onsdag deltog 12 virksomheder i et Talent Attraction-arrangement hos Akademikernes A-kasse.

Her kunne de møde interesserede kandidater med mod på iværksætterlivet. Virksomhederne var blandt andet på udkig efter kommunikations- og marketingkompetencer, app-udviklere, kultur- og rejsekyndige samt salgsprofiler.

”Jeg mangler en, der kan sælge og udfolde potentialet i min virksomhed. Det kan være lidt ensomt at stå selv med det hele,” siger iværksætteren Helle Haugaard fra Tiny Gardens.

LÆS OGSÅ: Bittesmå køkkenhaver kan blive en stor forretning 

Multikunstner på udkig 

Henrik er ingeniør med bred erfaring. Han håber på, at der blandt de 12 virksomheder er nogle, der kan bruge hans kompetencer.

”Jeg er her for at møde nogle interessante mennesker og virksomheder, som er i en fase, hvor de søger noget af det, jeg kan bidrage med,” siger han.

Henrik forklarer, at han kan byde ind på flere områder.

”Jeg har erfaring med produktudvikling, projektledelse, salg, markedsføring og forretningsudvikling. Og det synes jeg er en fin historik. Man skal jo være lidt en multikunstner, når man går med i et startup,” siger han.

Og læs mere om Akademikernes A-kasses startup-program.