19. dec. 2017

Se de mest læste artikler i 2017

Se hvilke 5 artikler, der havde flest læsere i 2017. Emnerne spænder over akademikere i Netto, et opråb fra en ledig og en iværksætters kamp mod luftforurening.

2017 er snart ovre. Og i løbet af de foregående 12 måneder har vi forsøgt at forsyne jer med artikler om jobsøgning, arbejdsliv, iværksætteri og meget mere.

Ofte er det de konkrete råd om fx jobsøgning, der topper listen. Men i år har andre typer artikler fået jeres kliks. De falder mere i inspiration- og debatgenrerne, og fælles for dem er, at de rummer historier og indsigter fra det virkelige liv.   

Årets mest læste artikler

  1. På førstepladsen har vi artiklen om Mads – akademikeren, der tog et job i Netto. Han synes, at medier og politikere generelt skaber en unfair fortælling om ledige akademikere, der ikke vil tage visse typer job.

  2. På andenpladsen kom Michael Dalgaards opråb om, at han er ledig - ikke døende. Her fortæller han om, hvor svært det kan være at håndtere omgivelsernes reaktioner på at være uden job. 

  3. På tredjepladsen er historien om David, en af vores startuppere, der vil rense luften. Han har udviklet et apparat, der kan fjerne skadelige partikler og skabe et indeklima, der gør, at vi lever længere.

  4. Som nummer 4 kommer historien om Gardin Lis, der vandt Akademikerprisen i år. Det gjorde hun pga. ansættelsen af en akademiker, som kunne udvikle og udfordre den traditionelle produktionsvirksomhed.

  5. På femtepladsen kommer de første konkrete råd – i dette tilfælde 5 ferieråd, da det er lige så vigtigt at holde ferie for ledige som for folk i job. 

Skriv til os

Vi hører altid gerne fra dig, hvis du har input eller ideer til historier og indhold på vores platforme. Skriv til mae@aka.dk.

Rigtig glædelig jul og godt nytår.