3. maj 2017

Dimittendprisen 2017: Vind en fest for 20 venner

Akademikernes A-kasse hylder igen de nyuddannede. Du kan nu indstille kandidater til årets Dimittendpris, som vinder en fest for 20 venner.

Kender du en, som har gjort årene på studiet bedre? En som har styr på det faglige, det sociale, og som sandsynligvis går en spændende karriere i møde? Det kan være alle lige fra en spirende iværksætter til hende i studiegruppen, der fik alle med og løftede hele flokken til en høj karakter.

Indstil din favorit

Alle er velkomne til at indstille kandidater til prisen. Så har du, din søster, din nabo eller din studiekammerat fortjent at vinde, så hold dig ikke tilbage. 

Skriv til dim@aka.dk, hvor du kort opridser grundene til, at netop din kandidat skal vinde. Vedhæft gerne billeder, video eller andet, der illustrerer, hvorfor din ven er årets dimittend.   

Du kan sende indstillinger til prisen fra maj frem til den 20. august 2017, hvorefter vi kårer en vinder.

Vind en fest for 25.000 kroner

Ikke alene får vinderen den fornemme titel og æren. Den heldige, der løber med sejren, vinder også en flot dimittendfest for 20 venner til en værdi af 25.000 kroner.

Følg med på Facebook

Vil du vinde, møde nogle af de nominerede eller påvirke, hvem der løber med sejren? Så følg med på Facebook og LinkedIn, hvor vi vil poste information og updates om prisen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Om Dimittendprisen

Det er ingen hemmelighed, at det kan være krævende at få et speciale i hus. Ligesom det ofte er en udfordring at lande det første job. Det ved vi alt om i Akademikernes A-kasse. Og samtidig anerkender vi, at det er idéerne fra de dimitterende kloge hoveder, der skal drive samfundet fremad. Derfor oprettede vi i 2016 Dimittendprisen. Prisen går til en nyuddannet, der har udmærket sig fagligt og socialt på studiet.