4. jul. 2017

Bedre vilkår for lønsikring

Den 1. juli trådte nye og forbedrede betingelser i kraft for dig, som har en tillægsforsikring til dit a-kassemedlemskab.

De nye regler gør, at du får en præmienedsættelse på 20 procent, og samtidig bliver dækningen nu højere. 

Du kan få helt op til 40.000 kroner om måneden, hvis du skulle blive ledig, og er du så uheldig at havne i den situation, er der præmiefritagelse, så længe du modtager udbetaling via lønsikringen.

Endelig får du ret til at deltage i et outplacement-forløb i a-kassen, hvis du husker at kontakte os, når du er blevet opsagt og senest 3 måneder efter. Outplacement-forløb består i professionel sparring og karrierådgivning, der har til formål at hjælpe dig med at finde dit næste job.

Lønsikring via a-kassen

Medlemmer af Akademikernes A-kasse har mulighed for at tegne en forsikring hos Topdanmark gennem os. Så har du ikke en lønsikring i dag, kan du læse mere her.

Er du medlem af enten IDA, Djøf eller Maskinmestrenes Forening, kan det bedre betale sig for dig at tegne forsikringen gennem dem.

Er du blandt dem, der allerede har tegnet lønsikringen, får du yderligere information om de nye forbedrede vilkår direkte fra Topdanmark.