30. nov. 2016

Vi rekrutterer akademikere til alle typer virksomheder

I Akademikernes A-kasse arbejder vi hver dag på at finde job til vores medlemmer. Blandt andet fandt vi en kommunikationsstilling til Carsten i et malerfirma, hvor han virkelig gør en forskel.

Carsten Bryld er cand. comm. Som nyuddannet stod han overfor en kommunikationsbranche, hvor der ofte er flere hundrede ansøgere til de ledige stillinger. Så da Akademikernes A-kasse kontaktede ham om et muligt job, der matchede hans profil, fik han en chance for at gå udenom køerne.

Baggrunden for muligheden opstod, da malerfirmaet V.S. Larsen ledte efter en kommunikationsmedarbejder til at tage hånd om deres hjemmeside og sociale medier. De havde godt styr på håndværket men havde brug for en akademiker, der kunne styrke kendskabet til virksomheden.

Matchet af a-kassen

Malerfirmaet tog derfor kontakt til rekrutteringseksperterne i Akademikernes A-kasse, som præsenterede relevante profiler for dem.

“De foreslog Carsten, og efter at have talt med ham i et kvarter, faldt valget på ham,” fortæller Ingelise
Bonde Larsen, der er administrerende direktør i firmaet.

Carsten blev i første omgang ansat i en virksomhedspraktik og senere hen fastansat.

”Uden Carsten var vores virksomhed ikke kommet på digitale platforme, hvor vi i dag kan markedsføre og
rekruttere. Han har også sørget for, at vi holder øje med udbudsportaler. Det har gjort en stor forskel for os,” siger Ingelise Bonde Larsen.

Men Carsten Bryld kom også med andre kompetencer.

”Når man får en akademiker ind, får man mulighed for at få set på opgaverne med andre øjne, fx hvordan man bedst implementerer nye systemer. Jeg bliver inddraget i rigtig meget,” fortæller han.

Lad jobbet finde dig

Hvis du vil gøre som Carsten og have mulighed for at blive matchet med relevante stillinger, så sørg for at oprette og løbende opdatere ’Min jobprofil’ på aka.dk.

På den måde kommer du forrest i køen til en række stillinger, der oftest ikke slås op andre steder. Det eneste der kræves er, at du er medlem i Akademikernes A-kasse.

Vi formidler årligt mere end 5000 job gennem jobportalen.