18. nov. 2016

Vi fandt jobbet til Christina

I Akademikernes A-kasse er det vores fornemmeste opgave at hjælpe vores medlemmer i job. Derfor indgår vi partnerskaber med virksomheder, så vi på den måde kan matche dig med ledige stillinger. Det betyder kort sagt gratis rekruttering for firmaerne og nyt job til dig.

Christina Bonde Christensen var ledigt medlem af Akademikernes A-kasse. Hun havde søgt både relevante og mindre relevante stillinger, da hun en dag fik et opkald fra a-kassen. I den anden ende var en rekrutteringskonsulent, der havde fundet en ledig stilling, der matchede Christinas profil.

”Få dage efter havde jeg fået et job, jeg ikke engang havde skrevet en ansøgning til,” fortæller hun.

Christina er en af succeshistorierne fra Akademikernes A-kasses rekrutteringsindsats. Tanken er kort sagt at indgå partnerskaber med virksomheder og derefter matche ledige medlemmer med de åbne stillinger, firmaerne har.

”A-kassen kender os jo. De kan nemt og hurtigt søge meget specifikt på kompetencer,” forklarer Christina Bonde Christensen.

Virksomhederne mangler dig

Christinas vej til jobbet begynder faktisk med nogle frustrationer hos laboratorieleder Lise Tidemand. Hun arbejder hos Jordlab A/S og var så hængt op, at hun ikke havde tid til at finde en ny medarbejder til at aflaste hende.

Så kom hun i tanke om en e-mail.

”Min mand havde fået en e-mail fra Akademikernes A-kasse, der hed noget i retning af ’find en akademiker gratis’. Den kom jeg i tanke om,” fortæller Lise Tidemand.

Laboratorielederen i det 3 mand høje jordanalysefirma med base i Østjylland, havde brug for enten en nyuddannet kemiker eller en meget erfaren laborant. Hun kontaktede Akademikernes A-kasse.

”Så kørte toget ellers bare. Det var nemt. Jeg fortalte, hvilken medarbejder jeg ville have, og hvilken personlighed, der ville fungere,” fortæller Lise Tidemand.

Nogle dage senere blev hun præsenteret for 2 matchende kandidater.

”Jeg tog dem til samtale og valgte den ene, som passede rigtig godt ind. Det gik virkelig nemt,” fortæller hun.

Lad jobbet finde dig

Vi formidler årligt mere end 5000 job gennem jobportalen.