3. nov. 2016

Nyt aka.dk styrker din brugeroplevelse

Akademikernes A-kasse lancerer ny hjemmeside. Formuleringer og budskaber er slebet skarpe, og sitet er blevet fleksibelt og tilpasset dig som bruger, så du let kan finde de informationer, der er relevante for din situation.

Noget af det første, du vil opleve, når du besøger aka.dk, er, at nogle elementer på siden er skræddersyet specifikt til dig. Tanken er, at du som medlem kan finde lige præcis den information, du har brug for med udgangspunkt i din baggrund og den situation, du står i.

Dette fokus har været det styrende princip for arkitekturen og i hele udviklingsprocessen. Og vi har ønsket, at du som bruger er i centrum, så vi bedre kan informere og vejlede dig og vores 210.000 andre medlemmer.

Blandt andet kan du nu lettere navigere imellem de forskellige funktioner. Det kan være at opdatere Jobloggen og udfylde ydelseskort, og med få klik er du ovre at læse om regler og få tips til jobsøgningen.

Siden er også tilpasset din mobil, og det er samtidig blevet nemmere at logge på. Du kan nu bruge en kode i stedet for NemID, og på den måde kan du forblive logget på sitet uden at skulle starte forfra hver gang.

Dig i fokus
Hjemmesiden er kulminationen på et større projekt, hvor vi er dykket ned i det enkelte medlems ønsker og behov. Vi har kigget på hele medlemsrejsen og de forskellige faser og forløb. Og du vil derfor opleve, at det er blevet lettere at navigere rundt og finde de relevante informationer.

Vi håber, du vil tage godt imod det nye site. Og fortæl os gerne, hvis der er informationer, vi mangler, eller du ikke kan finde.