17. nov. 2015

Akademikernes A-kasse blandt Danmarks bedste arbejdspladser

Akademikernes A-kasse er netop blevet kåret til en af Danmarks bedste arbejdspladser. I branchen for a-kasser og fagforeninger bliver virksomheden nummer et og årets helt store højdespringer.

Pressemeddelelse fra Akademikernes A-kasse.

Den bedste arbejdsplads blandt a-kasser og fagforeninger er Akademikernes A-kasse. Det er netop blevet fastslået under uddelingen af priser til årets ”Great Place to Work”-arrangement i Cirkusbygningen i København. 

”Jeg er ikke alene meget stolt. Jeg er også afsindig glad. Og så kun to år efter en fusion - det er jo helt fantastisk," siger adm. Direktør i Akademikernes A-kasse, Michael Valentin.

Han uddyber: 

”Når vi som a-kasse er blevet kåret til en af landets bedste arbejdspladser – og endda den bedste i branchen – er det et kæmpe skulderklap til vores dygtige medarbejdere og ledere. Og apropos skuldre et det jo ekstra vigtigt, at vi udviser begejstring for vores arbejde, når vores mission er at rådgive akademikere, der vil give deres højre arm helt op til skulderen for at få et arbejde.”

Akademikernes A-kasse er strøget ind på listen over Danmarks bedste arbejdspladser som en af de helt store højdespringere. 

I 2014 var 69 procent af medarbejderne enige i, at Akademikernes A-kasse var et rigtig godt sted at arbejde. I dag har tallene byttet plads, så hele 96 procent af medarbejderne er glade for deres arbejdsplads.

Hvor Akademikernes A-kasse ikke før har været at finde på listen, opnår arbejdspladsen nu en 17. plads i kategorien ”mellemstore virksomheder”.

I branchen for a-kasser og faglige organisationer opnår a-kassen en førsteplads.

Kontakt: Presseansvarlig Anne Nyhus Mobil: 93906640 Mail: anc@aka.dk