Webinar: Find studiejobbet, der kickstarter din karriere

Det rigtige studiejob kan øge din markedsværdi markant. Derfor får du nu mulighed for at møde 3 højtuddannede og høre om deres erfaringer og lære, hvordan studierelevant arbejde kan gøre en forskel for din videre karriere.  

kickstart.jpg

Et studiejob hjælper ikke kun på din økonomi under studiet. Det gør det også muligt for dig at prøve kræfter med praksis inden for dit felt, så du dermed øger dine chancer for at få et spændende og relevant job efter endt uddannelse.

På webinaret bliver du klædt på til at finde og søge de attraktive studiejob. Du møder 3 unge højtuddannede, som alle har grundlagt deres succes via studiejob under deres uddannelser. En af oplægsholderne, Jacob Petersen, har tilmed udgivet en bog om emnet og vil tage udgangspunkt i denne krydret med eksempler fra virkeligheden. Alle oplægsholdere på dagen vil dele ud af deres erfaringer, så du bliver klogere på, hvordan du lander det rigtige studiejob.

Webinaret foregår onsdag den 22. september kl. 14.00-15.20.

TILMELD DIG HER

Program

  • Velkomst ved Akademikernes A-kasse
  • Oplæg ved Jacob F.H. Petersen, selvstændig og forfatter til bogen ’Vejen til det gode studiejob’ . Jacob vil dele ud af sin ekspertviden på området med tips og tricks fra bogen
  • Oplæg ved Stine Stentebjerg: Hør, hvordan hun landede studiejobbet i hos Universal Robots, og hvilke erfaringer der ledte op til det
  • Oplæg ved nyuddannet Trine Riis: Hør, hvordan hun landede konsulentjobbet hos DI Rådgiverne via flere relevante studiejob
  • Afslutning ved Akademikernes A-kasse

 

Efter oplæggene vil der være mulighed for at stille spørgsmål.

Du møder

  • Jacob F. H. Petersen er cand. mag. IVK og iværksætter. Han ejer kommunikationsvirksomheden Scribus.dk og har skrevet bogen ”Vejen til det gode studiejob”. Jacob udfører bl.a. kommunikationsopgaver for Normal, vikarbureauet BlueCollar og rekrutteringshuset GML-HR.

 

  • Stine Stentebjerg læser cand.merc. strategy and organization og er på sit 9. semester. Stine er i dag ansat i HR hos verdenskendte Universal Robots i Odense. Stine har haft flere studiejobs og deler ud af sine erfaringer.

 

  • Trine Riis er uddannet cand. soc. - politisk kommunikation og ledelse - i sommeren 2021. Et studiejob hos DI Rådgiverne førte til det faste job samme sted. Trine har haft flere relevante studiejobs ifm. studiet. Derudover har hun også været i praktik i Kongehusets Kommunikationsafdeling.

 

Har du spørgsmål til webinaret, kan du kontakte Rikke Hegnby på rhh@aka.dk.

En arbejdslivsinvestering - også når du læser

 

Udover at sikre dig ret til dagpenge som nyuddannet, giver medlemskabet dig af Akademikernes A-kasse en masse fordele, der kan hjælpe dig i de overgange, du møder under og efter studiet.
Er du studerende og under 30 år er medlemskabet gratis. Og så er vi i øvrigt Danmarks største a-kasse, hvilket muliggør at vi kan have det billigste kontingent for akademikere, når de færdige med deres uddannelse.