Velkommen til AKAlearn

AKAlearn_.jpg

 

AKAlearn er Akademikernes A-kasses digitale medlemsunivers*. Universet består af en række digitale tilbud, som er sammensat for at skabe de bedste rammer for dig som medlem - både i dit studieliv, men også når du er færdiguddannet og på vej ind på jobmarked. Som medlem får du fri adgang til alt vores indhold, så du kan dygtiggøre dig og videreudvikle dine kompetencer inden for en række forskellige områder.

Er du endnu ikke medlem, men gerne vil melde dig ind og få adgang til AKAlearn og alle de digitale medlemstilbud, så klik her:


Videokurser

120200682_661630194730570_4658640620496171334_n.png

 

Vi har udviklet 7 forskellige videokurser, der kan gøre dig klogere på alt omkring jobsøgning. Du lærer at sætte fokus på dine personlige kompetencer i vores videokursus om cv og ansøgning, jobsamtalen og personlig branding.

Du kan også få specifikke råd til, hvordan du optimerer dit online-cv på LinkedIn eller input og værktøjer til at tage uopfordret kontakt til virksomheder. Vores videokursus om forretningsforståelse klæder dig på til at forstå den økonomiske tænkning i organisationer, så du bedre kan omsætte din faglige viden til konkret værdi for virksomhederne.

Når vores BETA 2-udgave af vores digitale tilbud går i luften til november, kommer der træningsbaner, der passer til videokurserne. På den måde kan du testen din nye viden af hurtig og nemt, så du er sikker på, de vigtige pointer sidder fast.

 

Softwarekurser:

120178034_805452853621299_5439302996740857021_n.png

 

Hvis du gerne vil opdatere dine evner og videreudvikle dine kompetencer, tilbyder vi i samarbejde med Edutasia forskellige kurser. Størstedelen af vores kurser afsluttes med en test, der giver et bevis på, at du har gennemført kurset. Dette kursusbevis kan du bruge i din videre jobsøgning.

Dine grafiske kompetencer kan du (videre)udvikle gennem vores kurser i InDesign, Photoshop eller Premier Pro. Desuden kan du dygtiggøre dig i præsentationsteknik og PowerPoint, Fjerneledelse og Mødeledelse eller de digitale værktøjer Sway, Trello, Adobe Spark, Teams og mange andre.

Hele Microsoft Office-pakken, der består af Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote og OneDrive, er der både grundlæggende og videregående kurser inden for. Så ligegyldigt dit niveau har du mulighed for at lære genveje og færdigheder.

 

Podcasts

120127368_1063656037402281_4934219863917614592_n.png

 

Vores podcast er en nem måde at tage læring og inspiration med dig på farten. Her kan du høre mere om jobsøgning, og hvordan man skriver den bedste ansøgning. Vi har også podcasts med tips og tricks til, hvordan man kommer foran i jobkøen, hvordan du kan bruge personlighedstesten til din egen fordel, og hvordan du kan blive bedre til jobsamtalen. Desuden berører vi emner så som geografisk og faglig mobilitet samt konkrete anbefalinger til brugen af LinkedIn

Er du interesseret i at høre mere om iværksætteri, har vi podcasts om, hvad det kræver at være selvstændig, og hvordan man er selvstændig i en krisetid. Specifikt for studerende har vi gode råd til, hvordan man starter jobsøgningen allerede under specialet. Er du ledig, kan podcasten, om hvordan man får struktur i hverdagen, hjælpe dig med at styre uden om overspringshandlingerne og bibeholde motivationen.

 

Startup og iværksætteri

120170814_347778679702994_606828086163811427_n.png

 

Går du rundt med en iværksætter i maven, eller er du i tvivl om, hvorvidt livet som selvstændig er noget for dig? Har du fået den geniale forretningsidé, men vil gerne blive skarpere på, hvordan du skal gøre idéen til virkelighed? Eller er du bare nysgerrig på at vide, hvad iværksætteri og startup handler om? På AKAlearn har vi fire videoforløb, der hjælper dig med at afdække og afklare netop disse ting.

Gennem forløbene kan du blandt andet finde ud af, hvilken startup-type du er, hvordan du bedst sætter dig ind i kundens situation, hvordan du konkret tester din idés bæredygtighed, og hvordan du præsenterer den, så andre også kan se værdien.

Du skal være medlem for at få adgang til AKAlearns mange muligheder. Som medlem kan du finde dem via "Mit AKA" under "Digitale Medlemstilbud". Er du ikke medlem, kan du melde dig ind her:

*AKAlearn er lige nu en betamodel, som løbende bliver udviklet på baggrund af de indsigter, vi får fra vores medlemmer. I øjeblikket finder du ovenstående indhold i AKAlearn.

Design uden navn (3).png

Bliv medlem