Interesseret i at blive studiemedlem?

Det er faktisk kun win-win for dig. Har du travlt med at komme tilbage til mere spændende ting, kan du nøjes med at læse overskrifterne. Her er 5 konkrete fordele ved at blive gratis studiemedlem.

Det er en klar fordel at blive studiemedlem i en a-kasse, mens du studerer. På den måde optjener du ret til dagpenge under dit studie. Det betyder, at du er sikret økonomisk i form af dagpenge fra dag ét, hvis du skulle stå uden job efter du afslutter din bachelor- eller kandidatgrad.

Vejledning til optagelse 8.3.2016.pdf

Vi er både økonomisk sikkerhedsnet og jobskaber for akademikere. Vi arbejder for at synliggøre din værdi som akademiker på arbejdsmarkedet og bringer medlemmer og virksomheder sammen med fokus på at match de rette kompetencer med de rigtige job. Med over 250.000 medlemmer er vi landets største a-kasse for akademikere.

Du får 5 attraktive fordele:

 • Vil du sige nej tak til 13.000 kr.? Nej vel.  
  Har du været medlem af a-kassen i mere end et år, før du afslutter dit studie, kan du få dagpenge fra dag ét, hvis du står uden job. Det er 13.000 kroner eller mere, som du går glip af, hvis du melder dig ind senere.

 • Få et professionelt foto til cv'et  
  Vi stiller en fotograf til rådighed, så du kan få et professionelt billede til dit cv og LinkedIn.

 • Få et forspring i dit studie
  Udvid dine kompetencer og få et forspring. Tag et kursus i studie- og karriererelevante emne såsom præsentationsteknik, eksamensteknik og Microsoft Office-pakken.

 • Bliv matchet med studiejob og få hjælp til jobsøgning
  Find et relevant studiejob på vores jobportal. Vi hjælper også med at få cv og ansøgning til at stå knivskarpt.

 • Det er gratis
  Du kan være gratis medlem og nyde godt af medlemsfordelene så længe du er studerende og under 30 år gammel. Er du over 30 år gælder andre betingelser.  Sådan er loven - læs mere her.

 

Vi anbefaler, at du læse betingelserne for et gratis studiemedlemskab. Der er relevant og vigtig information at hente angående din dagpengeret.

Har du spørgsmål ang. studiemedlemskab, deltidsmedlemskab  (over 30 år) eller medlemskab generelt, sidder vi klar ved telefonen på 33 95 03 95. Vi ser frem til at høre fra dig. 

5 fordele når du er færdiguddannet

 • Vi er den billigste a-kasse for akademikere
  Når du er færdiguddannet og skal betale kontingent, er vi den billigste a-kasse for akademikere. Se sammenligning med andre a-kasser.

 • Som medlem kommer du hurtigt i job
  Det er vores mission at få akademikere i job. Over halvdelen af vores medlemmer, der rammes af ledighed, er i arbejde igen inden 3 måneder.  

 • Du få rådgivning af eksperter, der kender dit arbejdsmarked
  Du kan altid trække på vores dygtige konsulenter. De sidder klar til at vejlede dig, og de har indgående viden om netop dit arbejdsmarked.

 • Dit fag er i fokus
  Vi kender arbejdsmarkedet for akademikere bedre en nogen anden. Som medlem af Akademikernes A-kasse bliver du en del af en veluddannet skare af ingeniører, jurister, økonomer, maskinmestre, læger, tandlæger, bibliotekarer, arkitekter, dyrlæger mv. Det giver mange muligheder og rum for sparring på tværs af det akademiske arbejdsmarked.

 

Vejledning til optagelse 8.3.2016.pdf