Arbejdsmarkedet forandrer sig hastigt. Øget digitalisering, flere freelancere og selvstændige samt nye generationer med nye krav udfordrer arbejdspladserne i disse år.
Som leder skal du være i stand til at hente nye og alsidige kompetencer ind i virksomheden. Undersøgelser viser, at diversitet fører til mere kreative teams og øger virksomhedens vækst. Derfor er diversitet en afgørende faktor for virksomhedernes konkurrenceevne.
Ansæt ikke dig selv
Vi har en tendens til at ansætte folk, der ligner os selv. Ofte ser vi ikke efter diversitet og forskellighed men efter lighed og genkendelighed. Det kræver mod at bringe folk ind i vores virksomhed, som ikke er som os. Men som leder bør du omfavne diversiteten, da det endelige resultat bliver bedre.
Ved årets konference og Akademikerpris 2019 sætter vi fokus på fremtidens ledelse, og hvordan du som leder sikrer, at diversitet bliver en vækstdriver.
Kom med, når Le Gammeltoft sammen med eksperter og praktikere giver dig indblik i, hvordan vi skaber den diversitet og nye ledelseskultur, som sikrer virksomheders innovationsevne og vækstpotentiale.
Facilitator
Le Gammeltoft - Radiovært og iværksætter, stifter og kreativ direktør af Heartbeats
Le Gammeltoft vil dele fortællingen om Heartbeats og om at bruge sin intuition og turde gå forrest. Med sit noget anderledes perspektiv på, hvordan man som leder kan omsætte kreativitet til innovation, vil Le være dette års facilitator og guide os igennem en eftermiddag med dialog og refleksioner over ledelse og diversitet.
Oplæg: Hvilke skill sets skal vi have i fremtiden?
Louise Opprud Jakobsen - Innovatør, hjernenørd og fremtidsforsker
Louise Opprud Jakobsen har de sidste 10 år været meget tæt på verdens mest innovative virksomheder, når hun i Silicon Valley har udforsket, hvordan den digitale DNA hos pionervirksomheder ser ud. Louise har i dag virksomheden New Ways of Working og er en del af tænketanken DareDisrupt. Hun har et skarpt blik på fremtidens arbejdsformer influeret af kunstig intelligens og automatisering, og mener, at den nye verden kræver, at virksomheder indstiller sig på et helt nyt mindset og en ny DNA.
Paneldebat
Ahmet Günes - Stifter af LEAD THE TALENT
Ahmet Günes har en stor passion for talentarbejde og er ekspert inden for diversitet, innovation og mangfoldig talentudvikling. Han arbejder med at talentudvikle kandidatstuderende og færdiguddannede akademikere igennem casearbejde for små og mellemstore virksomheder. Derudover har han arbejdet sammen med offentlige og private virksomheder som SKAT, Falck, Arla, Ørsted, Aarhus Kommune om at udvikle fremtidens ledere og forretningstalenter.
Peer Kisbye - Partner og direktør i V2C
Peer Kisbye formulerer nye kriterier for, hvordan man driver en virksomhed i en ellers konservativ byggebranche. Han udfordrer det bestående for at fastholde og udbygge innovationsstyrken. Peer bevæger forretningen i en ny retning med fokus på formål, værdier og kultur som drivkraft for vækst. Med en åben feedback-kultur, 4-dages arbejdsuge, vidensformidling og kollegiale sparringsrelationer har Peer afbureaukratiseret hverdagen. Han har afskaffet mellemlederne, MUS, KPI’er, skemaer og kontrol og bringer nye samarbejdsformer i spil baseret på ærlig kommunikation og tværfaglige fællesskaber.
Maja Volquards Hesselholt - Direktør for ISS Catering i Danmark
Maja Volquards Hesselholt er drevet af ledelse af mennesker og har en stor passion for mad, bæredygtighed og måltidet som samlingspunkt. ISS Catering i Danmark driver 240 kantiner og serverer i omegnen af 55.000 måltider om dagen. De arbejder målrettet med at anvende mangfoldigheden i virksomheden, fordi de ved, at mangfoldigheden skaber en sundere forretning. Der er særligt fokus på at få flere kvinder og etniske minoriteter i ISS’ øverste ledelse, få flere mangfoldige teams, hjælpe ledige i job og fremme mangfoldigheden i Danmark. Ved siden af sit arbejde i ISS er Maja medlem af Danske Banks tænketank, Diversity & Inclusion, der skal fremme en inkluderende kultur og fastholde og styrke kvindelige medarbejdere og ledere.
Christer Windeløv-Lidzélius - Rektor ved Kaospiloterne
Christer Windeløv-Lidzélius har en baggrund som entreprenør og leder, og hans ekspertise ligger inden for innovation, strategi og ledelse. Han sidder i flere bestyrelser og fra tid til anden i tænketanke og fora i både ind- og udland. Kaospiloterne har diversitet som ledestjerne med udgangspunkt i to centrale præmisser: Man har et samfundsansvar og skal således prøve at være noget for forskellige mennesker, og en tro på at diversitet giver nye perspektiver, skaber friktioner og deri fremmer nytænkning og nyskabelse. Det betyder noget for, hvordan Kaospiloterne rekrutterer stab, bestyrelse og elever - men også hvordan de vælger projekter, hvordan de løser opgaver, arbejder med ledelse, struktur og kultur til fremme for deres elever, kunder og samarbejdspartnere.
Dato
Torsdag den 7. november
Sted
Langelinie Pavillonen Langelinie 10 2100 København